Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzamin |
Jakieś dobre rady odnośnie praktycznego na C. Na co uważać, czego przestrzegać ...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzamin |
Przestrzegać znaków i przepisów drogowych.
|
|
o o dzięki, dzięki się obawiam lini ciągłych, tych wyłączonych z ruchu i krawężników...
|
|
No bój sie bój,gryzą :D
|
|
nie serio mowie ;d a szczególnie jak wąsko jest to, aby uniknąć najazdu na te wyłączone z ruchu to krawężnika łapie ;x
|
|
e ludziska pisać cos
|
|
sluchaj bardzo wazne jest lusterko .. patrz zeby nie najechac na kraweznik.. przodem napewno nie najedziesz bo kolo masz pod soba to sie tylko tak wydaje. ![]()
|
|
a może ktoś wie co do hamowania awaryjnego na jakąś tam komendę mam wcisnąć oporowi nawet żeby się koła zblokowały nie?
|
|
MASAKRA !!
|
|
milcz
|
|
bo co ?
|
|
bo nie twój temat...
|
|
i nie rób z siebie idioty naśladując transpondera
|
|
idiotę to robisz z siebie ty sam ... he he he heeee zakładając durny temat
|
|
durny temat....? chyba nie. nie wiem czy wiesz, ale nie bo skąd w gimnazjum możesz o tym wiedzieć .... egzamin kosztuje 182 zł tak że oblać to trochę lipa a niekiedy można dobre rady usłyszeć między innymi ta od 'jaś_śmietana'
|
|
chyba cie pogielo jak chcesz kola blokowac.. xd jak hamowanie awaryjne to sie zatrzymaj najpierw kukajonc w lustro .. zreszto takiej komendy nie bedzie.. ![]()
|
|
no bo awaryjne to jest wtedy jak coś ci wyskoczy czyli szybko i skutecznie. no może koła zblokować nie bo chyba jest tam abs ale trzeba mocno a nie tak jak te we wskazanym miejscu że powoli...
|
|
on Ci nie powie zebys hamowal awaryjnie .. w osobowkach predzej .. obciazenie ktore bd wiozl na pace Ci zleci jak pisniesz w hebel . daj spokoj nie przejmuj sie takimi pierdolami ... ![]()
|
|
he koleżka jak jeździł na ce to wgl nie robił awaryjnego a na egzaminie miał ale zapomniałem zapytać jak powinno przebiegać
|
|
to ten co ciebie uczył to ci nie powiedział ???? to dziwny kurs miałeś na C gimnazjalisto he he he heeee
|
|
powiedział mi że trzeba mocno bo to jest awaryjne i żeby np kogoś nie potrącić i weź robciu się nie udzielaj bo nie masz pojęcia nawet o kat. B a co gadka o C....
|
|
co ty wiesz o zabijaniu : flow ... ty stara dup..a jesteś ha ha ha ha haaaa ty masz pojęcie co ty w ogóle piszesz ? to fest forum i nikt mi nie zabroni udzielać si e w tym temacie he he he heeee p.s. wytrzyj mleko pod nosem ... hi hi hi hiiii
|
|
chyba nie w tym temacie chciałeś to napisać bo jakieś bez sensu. słuchaj to że ktoś ci sprawił mleczko pod noskiem to nie znaczy, że każdy ma ;] pozdro ^^
|
|
zabawna z ciebie istota he he he he eeeee
|
|
dzięki dzięki staram się jak czujesz się ośmieszony to nie pisz jak nie masz nic mądrego na temat do powiedzenia oke?
|
|
ja ośmieszony ? hmmmmm zabawne he .... denerwujesz się co kolego?
|
|
ja się denerwuję ...yy chyba nie, ale na pewno Ty się kompromitujesz bo trochę bezsensownych odpowiedzi udzielasz;]
|
|
nie ja nie ... raczej ty zadajesz głupie pytania jeśli mialeś kurs na C no to powinieneś umieć za te pieniądze co wydałeś na kurs , chyba że twój instruktor zrobił ciebie w jajo .. (a wygląda na to że tak zrobil) hmmm
|
|
słuchaj nie przywiązywałem do tego uwagi powiedział mi ze na jakąś komendę powinienem się szybko zatrzymać ale wiesz może być wiele metod do tego i chciałem się upewnić
|
|
DOBRA NIE MONDRALUJ JEDEN Z DRUGIM ![]()
|
|
aha , no to spoko ... rozumiem sytuacje .... przecież to proste jak drut ..... robisz blokadę kół ręcznym i nie ważne że ładunek chodzi o kolizje to chyba logiczne co ?????
|
|
ręczny hamulec ? a masz taki na egzaminie haha chyba pomocniczy awaryjny i postojowy ...
|
|
tymi terminami nazywamy owy hamulec
|
|
no to ciągnij tą wajchę i nie marudź człowieku ...
|
|
patrze jesteś specjalistą w ciągnięciu wajch?
|
|
oj . chyba się mylisz czlowieku he he he heeeee
|
|
nie wiem nie wiem ....
|
|
jasiek bo patrze że coś wiesz, mówisz na lusterka patrzeć żeby koło nie naszło ta
|
|
ile godzin wyjezdziles na kursie ? ![]()
|
|
26 chyba i jutro 2 jeszcze
|
|
jutro mam egzamin i wiesz przed egzaminem jazdę po wie mi co i jak ale wiesz może tutaj dowiem się czegoś wiecej
|
|
to powodzenia!
|
|
nie dziekuje
|
|
a co tam jest do dowiedzenia masz kat b to powinienes umiec jezdzic -_- to jest tylko wiekszy kaliber wiec z kraweznikami to rozumiem ale resztte powinienes wiedziec ![]()
|
|
no pytam tylko o krawężniki i o te hamowanie awaryjne bo to taki niewyjaśniony temat i tez dla znajomych jak pytałem, ale mniejsza o to
|
|
oko ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |