Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety |
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet a tak przy okazji gdzie sie podziały prawdziwe, skromne i miłe kobiety
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety |
arie tu jestem :) może czasem mało skromna ale jak najbardziej prawdziwa i miła :)
|
|
To zaszalałeś z życzeniami chłopie! :D
|
|
Trzeba być oryginalnym :p
|
|
No i w powietrzu zawisła rozpusta :):)
|
|
Pewna młoda kobieta, przeprowadziwszy się na wieś (moda na eko, slow food slow life i te sprawy), postanowiła założyć małą hodowlę kur. Zapytała sąsiada: - Ile mam kupić niosek, żeby starczyło jaj dla całej rodziny? - Prosze kupić 15 niosek i jednego koguta - radzi sąsiad. Po paru dniach sąsiad przychodzi w odwiedziny do młodej gospodyni i widzi, że obok każdej kury kręcą się koguty. - Ile pani tych kogutów kupiła?! - pyta zaskoczony. - Tyle, ile jest kur - odpowiada kobieta. - Ale po co? Wystarczyłby jeden, no może dwa! Na to kobieta karcącym głosem: - To panu się tak wydaje! Prezentuje Pan typowo męski punkt widzenia.. rudy błazen z druhem
|
|
To kaska2 gdzie sie chowasz ze Ciebie nie znalazłem :p
|
|
nie chowam sie.... zle szukales
|
|
A nie mówiłem ?? :):)
|
|
a mówiłem ?? :):):) Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
maruda czy mi sie wydaje czy mamy do czynienia z czyms typu " glodnemu chleb na mysli?"
|
|
Wszystkie Kaśki to złe chłopaki są... rudy błazen z druhem
|
|
Nigdy nie szukałem może w tym tkwi problem
|
|
Cześć maruda ;)
|
|
arie a co czekasz az sama Cie znajdzie? takie rzeczy tylko w filmach
|
|
cześć szachmat !!! :):) Jak miło...:) Co u Ciebie? :) Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
paplik chce taki tort... :-D
|
|
No wiesz... Świętodzisiaj... Co prawda nie moje ae zawsze święto.. A co u ciebie?
|
|
paplik czy już zakończyłeś polemikę w kwestii związków homoseksualnych ? :D
|
|
szachmat - u mnie w porządeczku a u Ciebie? :) Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
Ciągle tęsknię... Ale już chyba wiem pod jakim nickiem on się ukrywa... A poza tym Ty jesteś .:)))
|
|
A czemu on się ukrywa przed Tobą skarbie? :):) Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
Nie ...on się nie ukrywa przede mną... Poprostu zmienił nick zbyt wielu wrogów pewnie tutaj miał...
|
|
Skarbie:::))))) jaki ty kochany jesteś :)))
|
|
Zapewne...Przykra sprawa..:(:(:( Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
Ja zawsze jestem : kochany" :):):) Wszyscy to wiedzą :):):) Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
Re: BarbaraB Specjalnie na dzień 8 marca zmieniłem orientację... rudy błazen z druhem
|
|
Maruda dzięki za poprawę nastroju ;) jak czytam Twoje wypowiedzi to śmieję się do monitora ;)
|
|
Ja poznałem już kobietę, która jest moją żoną. A koleżanki jednak wolę poznawać w realu. __________________ www.adaso.pl
|
|
Wszystkiego najlepszego dla pięknych kobiet. To forum jest po prostu wspaniałe w moim przekonaniu!!! ________________________________________ Blog o pracach dyplomowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |