czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czeczeni bija. Media milczą.

Gdyby to Polacy pobili Czeczena byłaby niezła afera. Zaraz fundacja im simona mola wystąpiłaby z oświadczeniem, że ofiara pobicia obawia się o swoje życie i dlatego nie złożyła zawiadomienia o przestępstwie. Dla Wyborczej rozpocząłby się festiwal plucia jadem.
Niestety - jak to zwykle bywa - Polak wystąpił jako ofiara, dlatego cichutko, malutki artykulik w internecie. Kropka.

Chociaz i tak wyrazy uznania za napisanie prawdy - nie napisali "obywatele Rosji" "ludzie o ciemnych włosach". Napisali jasno i wprost. To zasługuje na uznanie.

http://euro2012.gazeta.pl/eurowarszawa/1,115133,11915411,Incydent_pod_stadionem__Polak_pobity_przez_Czeczenow.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czeczeni bija. Media milczą.

A tutaj nie napisali o jaką narodowość chodzi, chodziaż wiadomo na 100% że to czeczeni. Jakoś też nikt tego nie nagłaśniał. Sprawa całkiem młoda.
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/678120,Warszawa-bojka-na-noze-przed-kebabem

Tutaj staroć, ale też nigdzie o tym nie słyszałem. Jakoś skrupulatnie są wyciszane tego typu sprawy.
http://www.wiesci.wolomin.com/?f=xml/200933.xml&p=1

Zauważcie - lewacy nagłaśniają jacy to Polacy nietolerancyjni. A może ktoś mi przytoczy jakąś sprawę, gdy ofiarą był Czeczen?
Oni ZAWSZE występują jako sprawcy.

Jedyny incydent, gdzie być może Polak był sprawcą nagłośniony został na całą Polskę - popchnięcie grubej Czeczenki. Tymczasem było bardzo prawdopodobne , że i w tym przypadku sprawcą był ... Czeczen. Po prostu sami chcieli pokazać jak im źle.Wiem, że kolega mabrata bardzo dobrze poinformowanego.

Miało być: "wiem, bo kolega ma brata..."

"Media milczą" ale zajebiście, że Ty jesteś........:))))) Jak zwykle świetnie poinformowany i w ogóle zaje***** :)

Coś mi się zdaje, że ktoś poleciał na wysoki zasiłek, czarną beemkę i obrzezanego ch...

wow a co powiesz o polakach ktorzy kradna zabijaja i gwalca gdziekolwiek sie pojawia..robisz wielkie halo o czeczenow ktorzy pobija polaka ale jak o polakach pisza na swiecie to cisza...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Agatka bije rekordz ahahah

?)@.)%.!(*(.?

O kim by nie pisał i do kogo by nie nawiązywał "w taki sposób jak to robi" to i tak mnie to będzie wkurzać i tak. Czy to będzie o czeczenach czy o rosjanach czy niemcach, "murzynach", wietnamczykach to i tak NIENAWIDZĘ jakichkolwiek przejawów takiej dyskryminacji i "nawoływania" do nie wiem czego......
Szkoda, że ktoś tego nie rozumie i wymyśla takie śmieszne rzeczy typu "że ktoś poleciał na wysoki zasiłek, czarną beemkę i obrzezanego ch..." Żałosne.....

Nie można - jak zwykle z resztą - wrzucac wszystkich do jednego worka... Np mojego siostrzeńca który chodzi do IV kl. podstawówki najlepszym kolegą jest właśnie Czeczen ;) Ciągle o nim opowiada,jaki on fajny, uprzejmy, wszystkim się dzieli..widocznie tak go w domu wychowano :) A ze trafia się łobuzeria, to tak jak wszedzie, niezależnie od narodowości...

No właśnie..... Masz zupełną rację Kama30. Szkoda, że nie wszyscy potrafią tak myśleć.....

wobec tego chciałbym się wszystkich lewaków i politycznie poprawnych oraz Pana Kamińskiego zapytać jak mam napisać ,że czuję się zagrożony tego typu zachowaniami tak aby nie naszczuto na mnie służb , prokuratora oraz nie podano w gazetach jako nacjonaliste lub faszyste. Przy okazji się pytam kto w tym kraju ma się przystosować i kto tu jest gościem a kto gospodarzem w tym przypadku?

Fantic

Ludzi można podzielic np według tego którą reką piszą. Mamy 90% raworęcznych i 10% leworęcznych.Nie ma żadnej korelacji (związku) pomiedzy tym którą ręką się pisze a tym ile przestępstw się popełnia.

Dlatego wśród sprawców przestępstw nadal jest 90% praworęcznych i 10% lewo. Wśród ofiar też jest 90% praworęcznych i 10% leworęcznych.
Nie można powiedzieć, że praworęczni są bardziej agresywni od leworęcznych, bo 90% przestępstw to sprawka praworęcznych. WIesz dlaczego?
Bo w całym społeczeństwie praworęczni stanowią 90%. Jest ich więcej,więc i wśród przestępców jest więcej praworęcznych.

Czy nie ma równiez korelacji pomiędzy przestępczością a narodowością?
Kiedyś Wybiórcza się chwaliła, że w Łomży Czeczeni popełnili "tylko" kilkanaście przestępstw,a Polacy popełnili więcej przestępstw od Czeczenów. Wybiurcza wydedukowała, że to oznacza, że Czeczeni są łagodni (tylko kilkanaście przestępstw) a Polacy agresywni(bo popełnili więcej przestępstw niż Czeczeni). Wybiórcza nie wzięła jednak pod uwagę, że Czeczenów jest o wiele mniej niż Polaków.I to o wiele wiele wiele mniej.

W tamtym czasie w łomży było ok 1000 Czeczenów. Oczywiście ogromna większość t tego 1000 to kobiety i dzieci, które przestępstw z natury nie popełniają. Każdy chyba widział taki obrazek - Czeczen z papieroskiem i komórka w rękach , zanim żonka (czasem dwie żonki) obładowana zakupami, niemowlakami a dalej z tyłu od 5 - do 10 dzieci.

Zatem w Łomży było tylko kilkudziesięciu mężczyzn Czeczenów. I te kilkadziesiąt osób popełniło aż kilkanaście przestępstw. To bardzo dużo.

Pewnie na naszej klasie masz ze 200-300 znajomych. Z tego połowa to kobiety, trochę dzieci. Zostaje kilkidziesięciu mężczyzn. Czy ci twoim znajomi z naszej klasy popełnili przez roki KILKANAŚCIE przestępstw? O ile masz znajomych Polaków a nie Czeczenów to z całą pewnością nie!!!

Kilkudziesięciu Polaków, których znasz popełniło może 1 przestępstwo, może 2, a najperawdopodobniej wcale.

Tymczasem kilkudziesięciu Czeczenów w Łomży (jak sama wybiórcza napisała) popełniło KILKANAŚCIE PRZESTĘPSTW. To bardzo dużo.

O wiele więcej niż Polacy. Tyle, że Polaków jest w Łomży więcej i mimo to, że Czeczeni popełniają kilkanaście razy więcej przestępstw niż biali to i tak więcej przestępstw popełnili Polacy.

Gdyby Czeczeni byli tak samo skłonni do agresji jakPolacy to - skoro stanowią w Łomży (zgaduję) jakieś 0,001% to wśród przestępców też stanowiliby 0,001 % , tak samo wśród ofiar stanowiliby 0,001%.

Tak nie jest.

Czeczeni w ogromnej większości przypadków są sprawcami!!! Tu masz przykład kilkudziesięciu przestępstw.

http://vimeo.com/27142832

Podaj przykład kilkudziesięciu zdarzeń gdy to Czeczen był ofiarą a Polacy sprawcami pobicia, skopania .
Znajdziesz może jedno zdarzenie. A ja ci podałem kilkadziesiąt przypadków muzułmańskiej agresji.

Weź pod uwagę, że kazdy przypadek, gdy to Polak jest sprawcą jest bardzo nagłaśniany. O czeczeńskich przestępstwach się nie mówi.
Jak Czeczen podpalił mieszkanie socjalne innego Czeczena - były to porachunki gangsterskie to w TV nawet o tym mówili , tyle, że opowiadali, że to polscy rasiści podpalili bidulka czeczena. Potem okazało się że jeden nie oddał drugiemu kasy za przemyt ludzi i ten się zemścił. O tym juz w TV nie mówili.

Jak Murzynka rozwaliła szczękę Polakowi to mówili, że to Polak zaatakował bidulke.

********************************************************************************
Kama30:
Założę się, że ten Czeczen to jedyny Czeczen w klasie. Gdy są sami są naprawdę słodcy - milutcy, spokojni, tolerancyjni.
Problem zaczyna się gdy jest ich kilku. Wówczas to ty musisz się dostosować. Pracowałem za granicą z muzułmanami to wiem cos o tym. Jak są pojedynczą to się nawetnie modla. Jak jest ich 5 to modlitwy są równo co do sekundy.

Z resztą - bardzo nalezy pochwalić tego jedynaka, tyle,że nie można oceniac wszystkich na przykładzie jednego wyjątku.

W Polsce więcej niż Czeczenówjest Wietnamczyków- około 10 tys. Czemu bardzo rzadko słyszy się o przestępstwach popełnianych przez Wietnamczyków? A jeżeli juz to wspólnie z Czeczenami. - pamietacie biznesmena porwanego przez Czeczenów/? To porwanie zlecił Wietnamczyk. Jednak Wietnamczycy to rzadkość wśród sprawców przestępstw.

Janusz Korwin Mikke idzie jak burza dołączając do najsprawniejszych intelektualnie celebrytów świata takich jak Britney Spears („kara śmierci to nauczka na całe życie”) czy Paris Hilton („bardzo lubię dostawać listy, dostaje je z Indii i innych krajów Afryki”). Tym razem Janusz wyznał, że organizowanie paraolimpiad to jak organizowanie zawodów w szachy dla debili. Mikke wie co mówi. Przegrać w życiu pięć kolejnych wyborów parlamentarnych, cztery kampanie prezydenckie i trzy samorządowe to też w pełnym sensie niepełnosprawność.

Masz rację - to niepełnosprawność wyborców.Jakim durniem trzeba być, żeby dwa razy z rzędu wybrać Tuska?
A tak poza tą niepełnosprawnością - wszystko z główka w porząsiu?
Chyba nie za bardzo, Temat nie jest o Korwinie.

Jeams *******/isz nie widzężasnej rożnicy pomiedzy tobą a nim.

Ge­neral­nie us­tro­je wyglądają tak:

* Maoizm: mam trzy kro­wy; rząd za­biera wszys­tkie, za­bija i mięso dzieli po równo.
* Ko­munizm: mam trzy kro­wy; rząd za­biera je do kołcho­zu, gdzie zdychają.
* Na­rodo­wy soc­ja­lizm: mam trzy kro­wy; rząd za­biera dwie i za­mienia je na ar­ma­ty.
* Faszyzm: mam trzy kro­wy; rząd us­ta­nawia cenę mak­sy­malną na mle­ko, a kro­wy każe za­kol­czy­kować, bym ich niele­gal­nie nie zjadł.
* Soc­ja­lizm: mam trzy kro­wy; rząd od­biera mi pod przy­musem mle­ko, które po­tem mogę ku­pić w państwo­wym skle­pie na kar­tki.
* Soc­jalde­mok­racja: mam trzy kro­wy; rząd sku­puje ode mnie mle­ko i roz­da­je za dar­mo w szkołach, gdzie dzieci wy­lewają je do zle­wu.
* Państwo opiekuńcze: mam trzy kro­wy; muszę sprze­dać jedną, by star­czyło na ba­dania we­tery­naryj­ne i po­dat­ki od dwóch po­zos­tałych.
* Euro­soc­ja­lizm: mam trzy kro­wy; rząd każe mi za­bić jedną, bo krów jest za dużo – i drugą, bo kro­wa sąsiada jest cho­ra na pryszczycę.
* Ka­pita­lizm: mam trzy kro­wy; sprze­daję jedną i ku­puję by­ka!

nie pierd...e na innych jesli polak za granica to taka sama menda jak czeczen u nas..polacy za granica robia doslownie to samo..

http://www.tv2fyn.dk/article/328147:Organiseret-posetyveri

http://aarhus.lokalavisen.dk/polak-og-rumaener-knaldet-for-skrot-/20111229/artikler/712299910/1453

http://www.tv2fyn.dk/article/358350:Smart-polsk-fidus?rss

a to tylko naprawde nawet nie 1/100 tego co robia polacy za granica..
w kazdej nacji w kazdym kraju trafiaja sie niedojebki..po co to zaraz jechac i wszystkich wkladac do jednego worka

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

czeczeni bija ? rosjan jedni są drugich warci jedni niby muslimanie drudzy niby chrześcijanie

lomzyniak24

martucha - wyjaśnij mi swoją logikę.
Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników?

Jednak nie jesteś tak do końca zepsuta lewacka gangreną, skoro uważasz Czeczenów za mendy.

a wy jeszcze tym czeczenom dajecie zarobić = daje powody aby ich więcej się schodziło tj. kupujecie fajki na bazarze + np. ten ostatni otwarty kebab otwarty przecz czeczeńców czy armeńców na niemcewicza ... dziwie się ludziom niby tak 'ich' nie lubicie ale dajecie im mamone...

Masakra ...

Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net)
Data: 12-10-12 15:48

martucha - wyjaśnij mi swoją logikę.
Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników?
w innych krajach tez utrzymuja polakow ktorzy kradna zabijaja gwalca

Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net)
Data: 12-10-12 15:50

Jednak nie jesteś tak do końca zepsuta lewacka gangreną, skoro uważasz Czeczenów za mendy.
co do tego to niestety polakow tez nazywam mendami spolecznymi jak zachowuja sie jak patologia

martuchnam z nim (Jeams) chyba bez sensu jest dyskutować....Tego nawet nie można nazwać dyskusją, bo jego nie interesują poglądy innych- od razu atakuje wyzwiskami lub innym ubliżaniem. Dyskutuje się z inteligentnymi ludźmi a nie z takimi płytkimi osobami jak on :) Jeszcze niech trochę popisze a ja mu zagwarantuję, że poniesie konsekwencje bo zaczyna mnie ostro denerwować ten "ktoś".

Pozdrawiam Cię Jeams :)

ten klient ma zryty beret

haha świetnie to podsumowałaś :D

Pannico ze zrytym beretem i rozjechanym dupskiem:
Co masz na myśli pisząc, że mam zryty beret? Sprecyzuj. Smiało!

Sama znieważasz ludzi bo nie masz argumentów. Potrafisz jedynie pluć jadem i obrażac ludzi. Pokaż w moich wcześniejszych wypowiedziach jakies niemiłe określenie wobec rozmówcy.

Dlaczego nie odpowiesz na moje pytania?
Wg mnie jesteś tępą lochą. Skoro ty mnie obrażasz to i ja ciebie mogę. Nie potrafisz kulturalnie się wypowiadac to po co tu wchodzisz? Żeby się wyżywac na innych? A może lubisz jak się ciebie z błotem miesza?
Taka masochistka? Może i tak skor puszczasz sie z Kozojebcami to może lubisz być traktowana jak świnia.

A ty martucho:
Polakazachowująceo się jak patologia wyzywasz od mend?
A Czeczena zachowującego się jak patologia nazywasz ciekawym osobnikiem, kultywującym swoją barwną tradycję dźgania ludzi nożami?
Czyli co wolno Czeczenowi to nie tobie Polaku.

AHA.

nie powiedzialam ze czeczen zachowujacy sie jak patologia jest ciekawym osobnikiem czytaj ze zrozumieniem..napisalam ze polacy to takie same mendy spoleczne jak i czeczeni jesli nie potrafia sie zachowac w kraju ktory daje im wikt i opierunek..
masz zryty beret..
ZAPAMIETAJ POLACY W INNYCH KRAJACH ZACHOWUJA SIE DOKLADNIE TAK SAMO JAK CZECZENI U NAS ZABIJAJA GWALCA KRADNA sa brudasami menelami itd bez konca mozna wymieniac.
tylko garstka polakow wyjezdzajac za granice jedzie naprawde do pracy ale takie spoleczne mendy zawsze spier.....a komus opinie i dlatego wszystkich polakow z reguly wsadza sie do jednego worka.
wiec przestan pieprzyc ze czeczen w polsce to cos zlego bo to samo robi wiekszosc twoich rodakow za granica

A co mnie obchodzą Polacy w innych krajach?
No powiedz - co oni mnie obchodzą? Ja się z nimi nie puszczam, więc dla mnie moga być brudni i śmierdzący.

Ten temat nie jest o Polakach gdzieś tam daleko.

Ten temat jest o tym, że Czeczeni biją Polaków a media nic o tym nie piszą.

Więc odpowiedz sama sobie - co sądzisz o tych Czeczenach, którzy pobili Polaka? Co sądzisz o tych czeczenach z filmu?

No i czemu sądzisz, że powinni interesować mnie Polacy za siedmioma oceanami? Co oni mnie obchodzą?

a co sadzisz jak polak ham rasista pobije czeczena??agresja rodzi agresje a ty dalej masz zryty beret

a ja zuważyłem ,że miejscowe panienki uwielbiają czeczenów nie tylko teoretycznie ale i praktycznie. Kiedyś stojąc sobie na ulicy zaobserwowałem taką scenkę wielbienia która wczesniej zakończyła się sie chyba jakimś owocem który stał się problemem w kontaktach dla tych wielbiących się stron. Cyrk nic więcej. Niech zyje wolna miłość ha ha ha ha

Fantic

a odnośnie tego wielbienia to Panie Kamiński w tym zakresie integracja idzie pełną para i nikogo nie trzeba uczyć jak to się robi ha ha ha ha

Fantic

skoro są tacy silni, to czemu nie bronią swego kraju ? Jak zwykle musi stać się jakaś tragedia, dopiero może rząd coś z tym zrobi, a nie przepraszam coś popapla w telewizorku o...

martuchnam : "a co sadzisz jak polak ham rasista pobije czeczena?". Hi, a jak nazwiesz czeczena, który bije Polaka ?

gdybym mieszkał wśród Chamów, to bym się pewnie wyprowadził gdzieś np. do Holandii i nie wracał :)

i sadzę marchewkę :D

czesio ogolnie chodzi mi o to ze niestety polacy wcale nie sa lepsi od czeczenow jesli zachowuja sie tak samo..ale wam jak widze latwiej jest zwalac wine na kogos innego niz zajac sie tym samym shitem miedzy swoimi

polacy za granicą są nie lepsi i powinno ich się tak samo tępić wyemigrowali z kraju to co oni nas obchodzą? to my budujemy polske a nie tamte

radek3h3 żeby nie "tamte" to 30% Łomżyniaków i nie tylko nie miało by na rachunki. Też jestem za granicą i nie spotkałem się z tym, żeby jakiś polak dostał coś za darmo. Wiadomo, są zasiłki , ale trzeba na nie zapracować, a pokaż mi pracującego Czeczena.

a martucha nie zauwazyla ze ten temat nie jest o Polakach.

I chybanie wie, że nigdy nie było przypadku, żeby Polak pobił jakiegoś Czeczena. Zawsze to oni biją Polaków.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19973 masz głąbie!!!! Bo chyba jednak nie jesteś tak dobrze poinformowany jak by się wydawało.

Wysysasz sobie nie będę mówiła z czego swoje wspaniałe informacje Wielki Jeamsie przyjacielu Mahometa :)

nonono tylko taki głąb jak ty nie odróżni czeczena od czeczenki.
O tym zdarzeniu już pisałem wcześniej - prawdopodobnie to było ustawione - czeczeni chcieli zwrócić na siebie uwagę.
No ale niczego im nie udowodniono, więc tę teorię zostawmy.
1 - nikt tych grubych kobiet nie pobił.
2 - pytałem o zdarzenie, gdy czeczen został pobity a nie czeczenka.

ja rozumiem, że te ich kobiety są paskudne i może nie odróżniasz. Jest prosta metoda
:
jak grube to kobieta, jak chyde to mężczyzna
jak z papierosem w ręku to facet
jak obładowana zakupami to kobieta.

Tu masz kilkadziesiąt przypadków, że to Polacy są ofiarami
http://vimeo.com/27142832

Podaj tak ze dwa, trzy przykłady, gdy to czeczen był ofiarą.

Nawet dla głąba to chyba wymowne - dziesiątki przypadków rasistowskich ataków Czeczenów na Polaków i ANI JEDNEGO ZDARZENIA, GDY TO POLAK POBIŁ CZECZENA.

aNI JEDENEGO.

I kto tu jest rasistą?

I oczywiście Ty wiesz smarkaczu, że to było "ustawione"... Idz spać bo już takie zasmarkańce jak Ty dobranocki obejrzały. Jesteś dno i 10m mułu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org