środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zamienie się

witam szukam osoby ktura zamieni się ze mno ja dam buty adidas nowe czarne roz.40 męske ale dobre też dla pań na czapke typu full-cap z prostym daszkiem . chętnych prosze o zostawienie w komentarzu numeru telefonu

mateusz swiecinski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zamienie się

sie moge zamienic ale ni mam tej czapki wiec w zamian dam ci dwoch kotuw po 500 zl zza sztuke jesli reflktujerz to piż czapke typu full-cap z prostym daszkiem na mojego maila bo tych adidasow potzebóje w tem rozmiaże

moge wziasc tych dwoch adidasow 40 to znaczy sie moge zamienic z toba na siatke do zakuow z napisem EURO 2012 to se ja na ten swoj pósty lep kapusciany zalozyrz

*.*

Drogi fanie Barcy, zamiast czapki polecam zainwestować w SŁOWNIK!

Masakra ...

Mateusz, zdradź nam, proszę, nazwisko Twojej Pani od polskiego. Albo chociaż w której szkole się uczysz?

Pani od polskiego, która uczy Mateusza Święcińskiego: bardzo proszę zmienić zawód, bo jak widzimy, minęła się Pani z powołaniem.

Pozdrawiam.

a wy serio jesteście matołami ??? nie czaicie, że każdy kto tu pisze z takimi błędami robi to dla jaj, nawet jak by był jakimś analfabetą to by dobrze napisał, gdyż by mu się błędy podświetliły... imbecyle

przecież to oczywiste że takim językiem to dla jaj pisane...

Dla jaj? Czyli to ma być śmieszne? Nie jest, jest żałosne.

anafabeci muszom umrzedź

bez komentarza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org