Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zamienie się |
witam szukam osoby ktura zamieni się ze mno ja dam buty adidas nowe czarne roz.40 męske ale dobre też dla pań na czapke typu full-cap z prostym daszkiem . chętnych prosze o zostawienie w komentarzu numeru telefonu mateusz swiecinski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zamienie się |
sie moge zamienic ale ni mam tej czapki wiec w zamian dam ci dwoch kotuw po 500 zl zza sztuke jesli reflktujerz to piż czapke typu full-cap z prostym daszkiem na mojego maila bo tych adidasow potzebóje w tem rozmiaże
|
|
moge wziasc tych dwoch adidasow 40 to znaczy sie moge zamienic z toba na siatke do zakuow z napisem EURO 2012 to se ja na ten swoj pósty lep kapusciany zalozyrz *.*
|
|
Drogi fanie Barcy, zamiast czapki polecam zainwestować w SŁOWNIK!
|
|
Masakra ...
|
|
Mateusz, zdradź nam, proszę, nazwisko Twojej Pani od polskiego. Albo chociaż w której szkole się uczysz? Pani od polskiego, która uczy Mateusza Święcińskiego: bardzo proszę zmienić zawód, bo jak widzimy, minęła się Pani z powołaniem. Pozdrawiam.
|
|
a wy serio jesteście matołami ??? nie czaicie, że każdy kto tu pisze z takimi błędami robi to dla jaj, nawet jak by był jakimś analfabetą to by dobrze napisał, gdyż by mu się błędy podświetliły... imbecyle
|
|
przecież to oczywiste że takim językiem to dla jaj pisane...
|
|
Dla jaj? Czyli to ma być śmieszne? Nie jest, jest żałosne.
|
|
anafabeci muszom umrzedź bez komentarza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |