niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ringi w BMW

Witam, mam BMW E38 i chciałbym wstawić w lampy ringi CCFL. Znacie może kogoś prywatnie albo zakład by podjął się takiej roboty? Niestety nie mam garażu a zrobiłbym to sam. Pytałem u elektromechanika na Nowogrodzkiej, Browarnej ale nigdy tego nie robili i nie chcą się za to zabierać... Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ringi w BMW

a po co ci garaż? wyjmij lampy , to 5 minut i sam to zrób w domu , uwierz to nic trudnego

Nie zostawię samochodu pod blokiem bez lamp...nie mam możliwości zrobienia tego samemu niestety

ja zostawiałem :)

Czemu zawsze jak dresiarze zakładają tu tematy o bmw, to piszą ten swoj "samochod" duzymi literami, wywołuje to u was podniecenie i chcecie komuś zaimponować czy jak. Mam BMW szok, to tak jakbym pisał, witam, mam TRABANTA , to chyba bym wolal pisać malymi literami , niż się chwalić rzęchem.

Elop a skąd wiesz że on jest dresiarzem? Co do nazwy, w każdej prasie motoryzacyjnej jest napisane BMW właśnie dużymi literami ponieważ to składowa trzech pierwszych liter z jakich składa się nazwa. Tak samo jest w VW. Wypowiadasz się w tematach w których ch.uja się znasz, czy udajesz że się znasz? ;-) Poza tym skąd wiesz że to auto to rzęch?

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

Tak napisał/ła bo irytuję tą osobę że ktoś ma bmw a ona trze zelówę latem a w zimę się na niej ślizga chodnikami

Przyjdzie czas ...

690560677 zadzwon pod ten nr

ELop jakie auto,taki napis.
Przeciez to nazwa wlasna,musi tak byc.
Jesli ci to nie pasuje zadzwon do prof.Bralczyka.
513547437

ELOp kolejny zazdrośnik, idź tam dalej wozić kartofle swoim golfem zamiast szukać tutaj uznania. Nie jestem żadnym dresem tylko wykształconym człowiekiem, co chyba zresztą widać po moim stylu pisania.

Nie ważne już, zleciłem usługę dla FOX Music u Pana Zenka. Pozdrawiam.

Gulfa to ty czlowieku miales przed bmw, słabe te poprzeczki stawiasz sobie !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org