Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakub Nagrodzki to jest talent. |
z takich ludzi miasto moze byc dumne. Nie spiewa co prawda ale to co potrafi jest niesamowite. Dobrze to świadczy o poziomie szkolnictwa a także jest iskierką nadziei ,że sa jeszcze młodzi ludzie ktorzy myslą głową. Fantic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakub Nagrodzki to jest talent. |
miasto jest dumne z taki ludzi jak Jakub czy a moze przede wszystkim poseł Kołakowski, takze spokojnie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zatkało mnie: "Jego nagrodzony projekt - napisany jeszcze w gimnazjum - nosi tytuł „Synteza trimetyloguanozynowych analogów kapu o potencjalnym znaczeniu w terapii genowej”.
|
|
Gratulacje dla młodego naukowca ... Widać, że nauka jest jego pasją - powodzenia
|
|
Miasto MOGŁO być dumne... już inni go sobie przypisali do regionu "Warszawski licealista Jakub Nagrodzki nagrodzony na największych na świecie targach uczniowskich projektów naukowych Intel ISEF" http://edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=4817 albo "Sukces młodych naukowców z Polski Polak Jakub Nagrodzki zdobył w Bratysławie jedną z trzech pierwszych nagród" http://tvp.info/informacje/nauka/sukces-mlodych-naukowcow-z-polski/8619563 i jak w artykule 4lomza wspomniano "Jakub Nagrodzki – absolwent SP nr 7 i PG nr 6 w Łomży, dziś uczący się w Worth School niedaleko Londynu." Więc jak zostanie najwyższej rangi naukowcem - czego mu życzę z całego serca - to i tak nikt nie wspomni że to łomżyniak.
|
|
na szczęscie naszego posła nikt sobie nie przypisze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a kto by chciał :D
|
|
wielu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
PISdowaty kale, nie ubliżaj ludziom dla których wiedza jest kanwą życia. Jeśli już tak uwielbiasz p. Kołakowskiego to zastąp mu czopka przeciwko hemoroidom ...
|
|
masz jakies analane zboczenie młotku? poseł Kołakowski to jeden z niewielu wielkich łomżan i jak widać niektórych to boli:) ale na nic krzyki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jestem przekonana, że Kuba sam chętnie wspomni miejsce swojego urodzenia, w którym się wychował (myślę o Łomży) jak już zostanie światowej sławy naukowcem. Kuba, życzę Ci tego z całego serca!!! Trzymam kciuki i pozdrawiam:) Your English teacher
|
|
Mam nadzieję, że rzeczony Kuba ma w dupie posła Kołakowskiego , adamosa i całą resztę ujadaczy i hien politycznych i zajmie się swoim życiem i karierą naukową , a nie pierd ... eniem o polityce na forum łomżyńskim i jakimkolwiek innym . Fantastyczna wiadomość tak w ogóle - niewiele jest takich wieści w mediach ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
W kontekscie problematyki tego wątku powoływanie się na rzekomy autorytet jakiegoś tam Kołakowskiego, miernegon absolwenta szkoły rolniczej, egoisty i asekuranata, będącego równocześnie zarozumiałym bufonem, jest obelgą dla inteligencji i intelektu w ogóle. Brawo Jakub! Swiat przed Tobą!
|
|
Szacun Kuba:) Wiedziałam, że kiedyś o Tobie usłyszę, ale nie spodziewałam, że tak szybko. Gratulacje i powodzenia!
|
|
o naszym pośle tez jeszcze usłyszymy...moze prezes rady ministrów kto wie, niczego mu nie brakuje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
blondloczek zgadzam się z tobą brawo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |