Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
www.ObudzWiosne.pl |
Pamiętacie z zeszszłego roku? W tym też budzimy :) 21 marca o godzinie 12.00 na Starym Rynku przed Ratuszem zjawią się wszyscy najbardziej pozytywnie zakręceni Łomżyniacy :) czyli, oczywiście, Wy też :) Zabawa polega na tym, że musimy zrobić jak największy hałas, by wreszcie zbudzić wiosnę :) najlepiej namówcie przyjaciół, niech oni też budzą :) Wszyscy na Was liczą! NiemoralnieNormalna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: www.ObudzWiosne.pl |
:)
|
|
Czyżby to znów pomysł tej zakręconej dentystki z Łomży???
|
|
a jak sie budzi wiosne????? sylwia
|
|
Nie sluchajcie ich!! W dzien wagarowicza wszyscy spotykamy sie na stadionie!! Kibice powinni poczuc sie do obowiazku i pomoc klubowi przygotowac murawe do sobotniego meczu z Legia! Wszyscy obecni beda odpowiednio wynagrodzeni. Na stadionie tez mozna budzic wiosne ;) AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Budzi się głośno :) potrzebne są nam jak najbardziej hałaśliwe przedmioty :) I nie na stadionie, bo już wielu ludzi wie i nonsensem jest zmieniać miejsce. Jeśli bardzo chcecie, możecie budzić na własną rękę :) A ja nie jestem zakręconą dentysktą z Łomży :D w tamtym roku pomysł rzucił ktoś inny, być może o nią właśnie chodzi. Przyjdziecie? NiemoralnieNormalna
|
|
Róbcie jak chcecie, ale ja uwazam ze prawdziwi kibice powinni pojawic sie na stadionie. GORĄCO NAMAWIAM!! Ciekawe gdzie będzie większa frekwencja ;) AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
ja bym wpadł tu i tam ale niewiem czy bede
|
|
ptysiu przyjdz na most to Cie wrzuce do rzeki jako marzanne :):):):)
|
|
Zrobimy kampanie, że od tego roku zamiast marzann bedziemy wrzucać PTYSIA ;] Sposób na obudzenie wiosny: Wyrzucić Ptysia z forum i macie wiosne :D Ale wiosna bedzie prawdopodobnie w kwietniu
|
|
jak ktos bedzie wiedzial o nowych imprezach z okazji 21 marca to prosze pisac :)
|
|
Ja nie dam rady przyjsc. Ale protestuje przeciw wrzucaniu Ptysia do rzeki. Bez niego to forum jest bez sensu.
|
|
AdamO bez Ptysia to dopiero jest forum :D normalne i solidne z prawdziwego zdarzenia :) Pozdrawiam!
|
|
Jak to `bez Ptysia normalne`? To dlaczego wszyscy co siedza obok mnie tutaj, jak tylko wlacze kompa,od razu pytaja: Co tam nowego Ptysio napisal? On stal sie juz postacia medialna i to poza granicami lomzy, a nawet kraju.
|
|
AdamO chyba pytają się co Ptysiostan durnego napisał, a nie mądrego :]
|
|
Kitek i AdamO! Nie było Was i forum było. Jesteście tu kilka dni już wzięliście Ptysia na tapetę. To Wy jesteście koty, a Ptysiu to stary żołnierz na forum. Powinniście dla niego chodzić po piwo, a Wy chcecie zamiast marzanny wrzucić Ptysia do wody, żadnego szacunku. Ptysiu przeczołgaj kociambrów. Pozdrowienia.
|
|
Maciek, racja! Ptysiu to już weteran, w życiu nie pozwolę na wywalenie naszego kolegi :) dawno mnie tu nie było, ale mam wrażenie, że on i tak mocno się zmienił. Na lepsze :) I dalej gorąco zachęcam do przyjścia :) NiemoralnieNormalna
|
|
hehe Maciek świeta słowa w prawo marsz do najblizszego monopolowego i 2 piwa dla mnie i dla Maćka
|
|
Ptysiu za młody jestes na piwo, brakuje Ci kilku latek do pełnoletności ;) takze jak chcesz to mozesz komus bys za służącego, bo narazie żadnym tu królem nie jestes, no chyba że w swoich bajeczkach :)
|
|
szczegoly akcji na rynku znamy jakie sa stadionowej ? co powinno sie zabrac na stadion ( grabki i takie tam czy wystarcza rekawiczki ogrodnicze )?, na czym praca bedzie polegac i w jakich godzinach ?:) co do ptysia to kazdy ma prawo sie wypowiadac on tez :) tolerancja :) ks
|
|
maciek: `dla niego chodzić po piwo, a Wy chcecie zamiast marzanny wrzucić Ptysia do wody`. Moglbys mi zu wkleic, gzie to napisalem?
|
|
wukas mam pytanie do Ciebie...................................... a od której do której na stadionie???? bo chciałbym bardzo przyjść tylkoniewiem czy zdąrzę!
|
|
tyku wejdz na www.lks.lomza.pl tam jest oficjalna informacja od klubu. Wprawdzie nie podali dokladnych godzin ale nieoficjalnie mowi sie ze akcja bedzie trwala od 8:00 do 15:00 poczawszy od poniedzialku. A co do szczegolow (tzn co ze soba zabrac) to nie mam pojecia. Mysle ze jak zjawi sie duzo osob to klub nie badzie w stanie zagwarantowac sprzetu wszystkim i w takiej sytuacji przydaloby sie przyniesc wlasny. W ostatecznosci mozna zadzwonic do klubu i zapytac o szczegoly :) Pozdrawiam AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |