Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
materiały budowlane |
Witam, będę zaczynał budowę domu chciałbym się dowiedzieć gdzie można dostać materiały budowlane w rozsądnych cenach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: materiały budowlane |
Proszę zadzwonić:513-302-179
|
|
pojeździj poszukaj... teraz wszedzie tanio a tanie mieso to psy jedzą...
|
|
jak będziesz brać wszystko w jednym miejscu to będziesz mieć rabaty duże wiec warto to podkreślić i np otwierać wz a nie faktury czy paragony brać od razu ale w Łomży to chyba Podbielski atest pol pro bud maja najlepsze ceny moim zdaniem
|
|
Autor: rafikkkkkkkk25 (---.play-internet.pl) Data: 25-09-12 20:38 jak będziesz brać wszystko w jednym miejscu to będziesz mieć rabaty duże wiec warto to podkreślić i np otwierać wz a nie faktury czy paragony brać od razu ale w Łomży to chyba Podbielski atest pol pro bud maja najlepsze ceny moim zdaniem Byłem wszędzie tak jak podałeś Podbielski atest pol pro bud wz bez problemu ceny zajebiste w porównaniu co do innych hurtowni
|
|
ja bralam w farmalu..dosc wysokie rabaty..ale to bylo 2 lata temu..jak teraz nie wiem.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |