sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Yacht Club "Arcus"

Czytam i nie mogę uwierzyć-Przyjazny brzeg. ?????????hehehehehe.....chachachachacha......koń by się uśmiał.
W tamtym roku byłem tam z kolegami na łódkach.Wiecie co?Chcieliśmy obejrzeć ten ośrodek,poszliśmy na górę no i zachciało nam się siusiu.Jakiś facet (co potem się okazało Komandor klubu) wywalił nas z tamtąd i nie pozwolił skorzystać z ubikacji,pomimo że byliśmy klientami ponieważ wypożyczaliśmy jacht.Kazał zejść nam na dół na podwórko do kibelka w którym śmierdziało i nie sprzątano chyba z tydzień.ŻENADA!!!!
A jachty?Pływaliśmy taką łódką że wszystko się prawie rozlatywało.Wcale się nie dziwię bo skoro jachty takie rozwalone to znaczy że nie ma na remonty pieniędzy,a pieniędzy nie ma dlatego że ludzie tam nie przyjeżdzają.Czemu nie przyjeżdzają???Bo wyganiają z kibelków nawet klientów!!!Jeszcze raz-ŻENADA!!!!!!
Pamiętajcie wy z Arcusa!!!Klient Pan!!!Chyba nie wiecie jak na Mazurach zabijają się o klientów!!!
Przyjazny brzeg???hehehahahahahahaha.........!!!!Dobre sobie!

P.S.
Oczywiście wszelkie sprawy i inicjatywy dla niepełnosprawnych popieram.Jestem ciekaw właśnie jak oni są traktowani???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Yacht Club "Arcus"

Acha tym Kmandorem nie był p.Szozda jak to jest napisane w artykule na stronie głównej 4lomza.To inny jakiś gościu bo się zmienił szef.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org