Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Garnki z Biedronki |
Potrzebuje porady _ czy ktoś może wydać poważną opinię o garnkach zakupionych w biedronce ze stali nierdzewnej za 150 zyla/ 4 szt. Czy nadają sie do gotowania na gazie .,itp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Garnki z Biedronki |
To gazu nie, to sa garnki dieslowe, na rope.
|
|
Sam jesteś diesel !!!!
|
|
ale teraz zakładają gaz i do diesli
|
|
Autor: WIOLAKA1 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 02-01-14 09:09 ile za wiejskiego koguta należy zapłacić , ekologiczne gospodarstwo ? Odpowiedz na tę wiadomość Re: kogut wiejski Autor: Młody 45 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-01-14 09:54 jam jest kogut wiejski i ekologiczny . / nic na P /możesz mnie za darmo mieć ! :)
|
|
fajne 1
|
|
a moze by tak przerobic diesel na benzyne, te garnki podobno dobrze pracują na pb95
|
|
Elop - napisz jaśniej o co ci chodzi -jesteś jeszcze przedwczorajszy
|
|
|
Jaka cena taka i przydatność. Szkoda zdrowia na taki badziew. Jaka to stal za taką cenę>
|
|
Plebs powinien zainwestować w porządnej firmy garnki, nie stwarzając zagrożenia wokół siebie. Ah tak zapomniałem, plebs nie ma pieniędzy :) Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
jeśli garnki, to tylko emaliowane. Reszta do niczego się nie nadaje. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
uważam, że lepiej poszukać produkty z innego sklepu. Jakis czas temu przeglądałem oferty różnych sklepów internetowych z wyposażeniem do kuchni i natrafiłem na stronę - https://kuchenne.pl/garnki-do-mleka .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |