piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
5D kino

Witam wszystkich.Dzisaj dowiedzialem sie ze jakas firma planuje otworzyc kino 5d w Lomze.Osobiscie bylem w czyms takim w Warszawie i powiem ze bylo super.Ja osobiscie czekam na otwarcie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 5D kino

fajno by bylo

Latam, Skaczę i jeżdżę

Otwarcie zaplanowane,z tego co uslyszalem,na poczatek pazdzernika 2012r!!!!

w galerii narew?:))

na 100 % nie w galerii)gdzies w centrum.

Dzisiaj nie jest pierwszy kwietnia ;)

____
^_^

wiem,ta informacje jest od inwestora z Warszawy,on juz otworzyl dwa takich kina w Warszawie.Teraz Lomza,nie wiem nawet dlaczego,ale na poczatku pazdzernika bedzie otwarcie.Informacja sprawdzona.Zrozumcie,ze kino 5d to nie jest zwykle duze kino(ja bylem),bedzie zrobiona mala sala na 4 lub 8 miejsc.Filmy trwaja do 15 minut.3D obraz,ruchome fotele,efekty specjalne(woda,wiatr,efekt myszy i t.d).Ta informacja od pracownika firmy(moj kolega).

bilety chyba po 15zl.

MIASTO IDZIE DO PRZODU OBY TAK DALEJ TRUDNOSCI...

Myslicie duze kolejki beda?))

jeśli to w ogóle prawda, to szał będzie, ale tylko na początku, jak ze wszystkim zresztą. Byłam kilkakrotnie w 5d, ba nawet w 7d(chodź to tylko z nazwy), efekty, ok. pierwszym razem było super, za drugim już można spodziewać się pewnych wrażeń, kolejne nie robiły na mnie wrażenia. Tak więc wiem już o co kaman i więcej nie pójdę. Wiadomo,że efektów jest tylko kilka i w każdym filmie będą takie same. Filmy dobierane są pod efekty a nie odwrotnie.

A gdzie bylas w 5D?To 5D o ktorym opowiadam,jest niesamowite,poprostu nic podobnego dawno nie widzialem.W Warszawie w C.H Sadyba bylem i powiem,ze maja tam 15 filmow,ogladalem chyba z 7 moze 8, poszedlbym na 100% jeszcze na pozostale.Firma ktora to instaluje w Polsce(konkretnie ta w ktorej bylem)maja na tyle ekstremalne ustawenia foteli,ze nie ma slow poprostu.Jako jedyni walcza o odczucia klientow.Jestem pewny ze w czyms takim nie byla.

Masakra ...

W reszcie cos bedzie ciekawego.Mysle ze bedzie duzy szal.Chociaz przez pol roku,mozliwe rok.Slyszalam,ze to jest super.Czekam na otwarcie)))

Znalazlem cos ciekawego https://www.facebook.com/5dcinema.wawa?ref=ts
moze to i jest ta firma,ale super wyglada od srodku)))

Wlasnie!!!To jest to same kino,bylem w tej niby budce takiej)))Ale fajnie!!!

Olu,nie pisz z mojego numeru IP,chyba nie zmienilas wtedy.)

jak kazda nowosc bedzie szal..ale znajc tu ludzi szybko sie to znudzi...
btw mi juz dawno sie znudzilo.....moim dzieciom tylko nie

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Nie sadze,ze tak bedzie.W Warszawie zawsze sa klienci w tych kinach 5D,chociaz ludzie maja duzo wyboru co robic..

ale to Warszawa..co ty porownujesz..to tak samo jak ja bym porownala Kopenhage do Warszawy...nie ma porownania...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Dzisaj dowiedzialem sie ze kino 5d bedzie otwarte do 10 padzernika 2012,dokladnej lokalizacji nie znam.Otwarcie jest wpisane na planie rozwoju firmy.

Aha to takie coś co w miejscowościach nadmorskich spotkać można na deptaku?:)

Dokladnie,tylko ze u nas bedzie bardzej extremalne)))

Czy moze jeszcze ktos ma opinie na ten temat?

czy ktos wogole ty bywa?

Pozostaje kilka tygodni do otwarcia))

takowe kina mają "wzięcie"w galeriach handlowych,mąż z dziećmi idzie na 14 min.filmu,a kobita locha między półkami.ja buł i żem zidzioł.o tyle dobrze,że mamy kupę przyjezdnych,a Łomża mała,więc zawsze ktos tam zajrzy.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

fainie piszesz wolny niewolniku

fajnie ojej

Bardzo sie ciesze z tego,ze jest tyle opinij.)Zapraszam do dyskusji!!!))

wiktor90
pewnie sam Otwierasz takową placówkę i Martwisz się czy się uda...czas pokaże :-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Nie koniecznie),ja nie otwieram,a tylko sprobuje zbadac popyt.)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Tunery DVB-T2, Telewizja na Kartę bez umowy, Anteny RTV-SAT i Pokojowe, Piloty, Uchwyty, Kable połączeniowe i Akcesoria elektroniczne od 30 lat przy Placu Niepodległości 9 w Łomży. Tu możesz naprawić dekoder, odebrać złożoną, gotową antenę RTV. Służę pomocą, fachową radą i dobrym słowem. Zapraszam Zdzisław Ksepka.
tel. 862163438, 512270930
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org