Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenia |
administrator chyba śpi, jak doda raz na kilka dni parę ogłoszeń to się chyba spoci. CZŁOWIEKU CZAS NA ZMIANY, DODAJEMY OGŁOSZENIA I NIECH POJAWIAJĄ SIĘ OD RAZU, POZNIEJ SOBIE NAJWYŻEJ BĘDZIESZ JE KONTROLOWAŁ. KTO JEST ZA RUKI W WIERCH!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenia |
Maja w nis :):)
|
|
dodawanie ogłoszeń na 4lomza jest dobre, ale na Kamczatkę
|
|
I to dodaje które mu sie podobają!!!!!!!!!!
|
|
|
a kto się denerwuje :) właśnie, dodaje na wyrywki, jak filmowiec mieszkania w ''Alternatywy 4''
|
|
Mnie tez to denerwuje...Ostatnio to w ogole spi...
|
|
ta strona to wogóle jest 100lat za murzynami...zobaczcie jakie strony i fora mają inne miasta..:)
|
|
Na Ostrołęce lepsze jest bo kategoriami podzielone są ogłoszenia a nie wszystko w jednej kupie i tych ogłoszeń jest bardzo mało a wierzyć mi się nie chce że to nawet połowa tego co ludzie dodają ...
|
|
Ja kilka razy dawałem ogloszenia to dopiero za 4 razem mi wstawił... choc ta sama tresc
|
|
100 lat za czarnymi a popularność nie mała. NA O-ce są 2 strony. I tam ogłoszenia są dodawane od razu i właśnie admin jak coś nie tak usuwa. Rzadko się zdarza, żeby ludzie jakieś głupoty tam wstawiali.
|
|
ta bunt i walka z klejem
|
|
http://lomzalive.cba.pl/ TU mozna teraz nadawac ogloszenia, pojawiaja się natychmiast,
|
|
jak tam nic nie ma...
|
|
powinno się go postawić pod ścianą i strzelić w tył głowy z wiatrówki
|