poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Neostrada

Witam , chciałem sie dowiedzieć ile czekacie na skrosowanie lini i wogole co myslicie na temat neosrady . pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Neostrada

długo

za długo

już tydzień minął

cz

ja nie mam neostrady i się cieszę że nie muszę :)

grzesiek

Czekałem tydzień fajna szybkość transferu. Pzdr

ja czekalam ponad tydzien a oni ciagle mowili ze maja od 10 do 14 dni moim zdaniem to jest jedna wielka sciema i tyle
pzdr.

I wkoncu sie doczekałem , niestety tydzien czekania ale jak narazie warto smiga pieknie no i wkoncu nie musze patrzec na zegarek ile serfuje :)
Pozdrawiam

a jakieś blizsze dane techniczne (prędkości itp) ?

grzesiek

Prędkość ? w zasadzie oscyluje w granicach 300kB.
:-)

ja szczegóły moge podac dopiero w poniedzialek jak bede w domku

byłem szczęśliwym posiadaczem neostrady, ale nietety studia....
Ale po zlozeniu zamowienia nastepnego dnia odebralem modem, a po dwoch dniach zaczal dzialac. rybka mowi ze zasysanie nie prezkracza 300kB widocznie ciagnal ze slabych serwerow. U mnie zadko spadal ponizej 67Kb's czyli jakies 600kB. Zadnych problemow nie mialem. Polecam . I abonament tylko 150 zl
PS. Informacja nieoficjalna ale od grudnia ma byc neo za 100zl

czy mogę poprosić o wyjaśnienie: 67Kb's czyli jakies 600kB ????

---
PGG

Pewnie chodzi o 67 Kbajtów/s czyli ok 600 kbitów/s mniej więcej czyli dobrze ale nie najlepiej. I tak sieci osiedlowe są tańsze a transfery o wiele wyższe, oczywiście zalezy to także od serwera z którego ciągniemy. Np w Infolanie mam transfery rzędu ok 180 KBajtów/s z w miarę serwera a koszt 49 zł/mies , wystarczy przeliczyć

Grzesiek

1/ Jakim sposobem osiągnąć można 600 kB/s skoro same neo podaje 512 ?
2/ Około 300 kB/s jako, że kompy są włłączone do sieci.
3/ Pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org