piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
meble

znacie kogoś kto robi tanio i dobrze meble na wymiar albo ze starych przerabia ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: meble

Niestety wszyscy by tak chcieli...Tanio i dobrze to w tych czasach może być problem.

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537

butix24.pl dlaczego problem? Przy dzisiejszej konkurencji..? Nie sądzę..

albo dobrze albo tanio, wiadomo kazdy chcialby zaoszczedzic, ale nie tym mysleniem

A co takiego chciałbys przerobić albo zrobić i do jakiej kwoty????

meble kuchenne przerobic albo nowe zrobic 4 szafki wiszace ze szkłem ,2 stojace jezeli tym sie zajmujesz napisz na e-mail malutka 790@interia.pl

Musisz wziąć dwóch majstrów; jednego taniego a drugiego dobrego... A znasz powiedzenie że tanie mięso to psy ciągają???

koko251

sprawdz maila :-) Mam nadzieje, ze pomoglam :-) i napisz na forum lub mailu jak wyszlo na koniec z tymi meblami??

magia_2

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
praca
Przyjmę do pracy na kuchni w Barze Alicja w Łomży. Proszę o telefon osoby chętne do pracy.
tel. 694087030
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org