Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginął pies rasy york |
Dzisiaj około godziny 10, w okolicach wieży ciśnień zaginął pies rasy York. Ma obcięty ogon i jest ostrzyżony. Jeżeli ktoś widział takiego psa proszę o kontakt pod numerem telefonu 662264747 lub 606221688
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginął pies rasy york |
Około 20 na polach przy Zawadzkiej biegał mały york. Może to twój
|
|
niestety, spóźniłam się, ale dziękuję za pomoc ;)
|
|
nie zaginął, tylko nie pilnowałaś i uciekł od nieodpowiedzialnej właścicielki. wkurza mnie już to niesamowicie, że kilka razy w tygodniu jest temat o zaginionym psie. ludzie, nie umiecie się takim zwierzakiem zająć to kupcie sobie rybkę, może nie ucieknie! przez nieodpowiedzialność właścicieli biedny zwierzak cierpi, biega zdezorientowany bez wody i pozywienia.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
jeśli nie wiesz nic na dany temat to zaoszczędź klawiaturze niepotrzebnego stukotu kropka dziękuję
|
|
zaoszczędzić to można pieniądze, klawiaturę można ewentualnie oszczędzić ;] _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
a widzisz, mnie wkurza niesamowicie natomiast jak ktoś nie ma pojęcia ale nie umie się powstrzymać od zbędnych komentarzy. Twoja strata czasu, ja wiem lepiej czy go pilnowałam czy nie, takie wypowiedzi mnie nie poruszą.
|
|
no tak, pilnowalaś ale uciekł :) twoj błąd i twoja strata, tylko psa szkoda, że się teraz błąka gdzieś przestraszony :] _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Dla uczciwego znalazcy nagroda.
|
|
Piesek nadal się nie znalazł. Prosimy o pomoc!
|
|
Widziałam z godzinę temu jakąś dziewczynę z yorkiem koło tego kościoła za górką, ale niestety nie mam pojęcia czy pies miał cały ogon czy obcięty. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Sorry nie za górką tylko za Szosą :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Podbijam temat. Jeśli ktokolwiek wie coś na temat tego pieska proszę o kontakt na numery podane na początku tematu.
|
|
Piesek nadal się nie znalazł. Jeśli ktoś go widział prosimy o kontakt.
|
|
widziałem jak przy wieży ciśnień najechał walec na jakiegoś yorka nie miał ogona i był ostrzyżony w sumie mało było widać bo została po nim tylko mala plama
|
|
Pies właśnie wrócił. Dziękuję tym, którzy chcieli jakoś pomóc.
|
|
super:)
|
|
a pilnowac kundli!niech nie paletaja sie
|
|
Cieszę się bardzo...mam nadzieję,że Niko,który jest poszukiwany też się w końcu znajdzie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |