Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROBLEMY ZE SKYPE |
witam czy ktoś jeszcze oprócz mnie ma problemy ze skype-m ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROBLEMY ZE SKYPE |
Nie tylko Ty :( ja nie mam w nim głosu :(
|
|
Wkurza cos ostatnio ten skype co raz coś nie tak-jak nie z jednej to z drugiej strony
|
|
Tam można zrobić taki test połączenia czy dźwięku i czasami wykrywa jakieś błędy i można w pomocy sprawdzić jak je naprawić. Dawno nie korzystałam, więc dokładnie nie wiem.
|
|
mija już czwarty dzień a skype nadal nic ani się zalogować ani wylogować niebieskie tło i trochę chmurki z tęczą powoli mnie to zaczyna irytować !!!!!!!!!!co jest z tym skype-m?
|
|
To może odinstaluj go i zainstaluj jeszcze raz?
|
|
Masakra ...
|
|
U mnie działa normalnie bez żadnych problemów.
|
|
JUZ TYLE RAZY BYŁ ODINSTALOWANY I PONOWNIE INSTALOWANY CAŁY CZAS TO SAMO JA JUŻ NIE MAM SIŁ BY KOMBINOWAĆ ABY ON POPRAWNIE DZIAŁAŁ JEDNI MÓWIĄ ZE WINA SKYPE ZE COS ROBIĄ I STĄD TEN PROBLEM ALE DLECZEGO U INNYCH DZIAŁA A U MNIE NIE CO MOZE WPŁYWAĆ NA TO ZE ON TAK DZIAŁA ?
|
|
Nie wiem, to może zainstaluj inny komunikator tego typu. Jest kilka działających na podobnej zasadzie.
|
|
EVEREST Ultimate Edition odpowie na wszystkie pytania:))) A że system macie zwichrowany to wasza wina:))))))))
|
|
nareszcie udało mi sie naprawic, dziękuję wszystkim za porady
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |