Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Narkotyki od nielata dla nielatka |
Dość tego! Proszę wsadzać tych małoletnich bandytów do więzienia! Panie Tusku Panie Komorowski Panie Prezydencie miasta Łomża! Tak nie może być by 14-16 latki truły sobie życie! Matki i ojców tych dzieci należałoby kastrować! Nalegam o jak najszybsze wsadzenie wszystkich do więzienia, tych suszących koper proponuje ścinać publicznie bo od tego się zaczyna! Wnoszę o podniesienie kary za posiadanie grama "narkotyku" do 25lat, bo takie przestępstwo powinno być karane z najwyższa surowością! Wnoszę o wprowadzenie godziny policyjnej dla dzieci poniżej 18 roku życia od godziny 19:00, a wszystkie które po dobranocce nie chodzą spać do ciurmy! Się gówniarze nie będą panoszyć A CO!?! Państwo Policyjne, Mafie Policyjne, Przestępstwa Policyjne, Kradzieże Policyjne i Ćpanie Policyjne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Narkotyki od nielata dla nielatka |
chcesz to ja Ci mogę wsadzić w japę nawet Twój osiedlowy cieć tu nie zajrzy, a Ty do prezydentury żalem bijesz ha
|
|
powerfulpk napisał(a): > Państwo Policyjne, Mafie Policyjne, Przestępstwa Policyjne, > Kradzieże Policyjne i Ćpanie Policyjne Zryty beret masz, chyba zdenerwowałeś się ze znalazłeś coś u syna albo córki, nie boj się ludzie w Holandii nie maja z tym problemu wiec i ty ich nie stwarzaj. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
hahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaha >>Panie Tusku Panie Komorowski Panie Prezydencie miasta Łomża!<< o skonam hahahahaha.
|
|
A wystarczyła by zwyczajna legalizacja maryśki i sprzedaż jak papierosy czy alkohol po okazaniu dowodu. Zlikwidowało by to wszystkich dealerów sprzedających narkotyki dzieciom.
|
|
no właśnie. może coś zapalimy?
|
|
ósme piętra też nie sa zakazane, a są bardziej niebezpieczne dla zycia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
E tam. Holandia to już niedobry przykład: http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,10432155,Holandia_juz_nie_lubi_marihuany.html „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jeszcze gorszym przykładem jest skorumpowana Gazeta Wyborcza, czyste spekulacje. Czemu przy okazji nie myśli o zwiększeniu minimalnego wieku przy zakupie alkoholu, obecnie w Holandii to 16 lat. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
wnoszę o to,wnosze o tamto...a tu co?sejm,czy senat?takie projekty...jeb....ty oszołom.Sam sie ućpał i chce poczytać ilu to jest ludzi na forum mających styczność. a przykład Holandii jest już nieaktualny,choć wciąż pozostaje ona mekką dla "jaraczy na potęgę". nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |