Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kawał |
Przychodzi Natalia Siwiec do lekarza. - Co pani dolega? - A nic. Chciałam się tylko rozebrać. - Co wspólnego mają student i pies? - ? - Jak się do nich mówi, to tak mądrze... patrzą. Żona nie poznaje męża, który wrócił z wyprawy w dżungli. Jest smutny, nie odzywa się, patrzy smętnie za okno. Po długich namowach mąż wyznaje, że w dżungli zgwałcił go goryl: - Nie martw się kochanie - mówi żona - nikt się nie dowie. Wiemy o tym tylko ja i ty, a goryl przecież nie mówi. - No właśnie - odpowiada smętnym głosem mąż. - Nie mówi, nie pisze, nie dzwoni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kawał |
Masakra ...
|
|
Przychodzi facet do burdelu. Wybrał sobie prostytutkę i mówi do niej szeptem: - Wie Pani, ja to będę robił pierwszy raz. - No to co Pan mi tu głowę zawraca?! Niech Pan idzie do lasu i poćwiczy na dziuplach. Facet tak zrobił. Przychodzi tydzień póÂźniej do burdelu, wziął tę samą prostytutkę, a ona do niego: - Poćwiczył Pan? - Tak. Ona rozkłada nogi, a on ją kopie. Zdenerwowana krzyczy: - Co Pan robi? - Sprawdzam czy nie ma os. Para młodych ludzi jest na randce... Siedzą w samochodzie, pieszczą się... Po pewnym czasie chłopak prosi dziewczynę, żeby wzięła mu do buzi. - Nie, bo potem nie będziesz mnie szanował - odpowiada ona. Po kilku miesiącach sytuacja się powtarza... W końcu młoda para bierze ślub, jednak i wtedy dziewczyna nie chce wziąć swojemu mężowi do buzi, twierdząc, że on przestanie ją szanować. Minęło 20 lat małżeństwa. Pewnego dnia mąż mówi: - Kochanie, przeżyliśmy cudowne 20 lat, wychowaliśmy wspaniałe dzieci. Wiesz przecież, że cię kocham i szanuję... Proszę cię jeszcze ten jeden raz - spróbujmy seksu oralnego. Ona w końcu się na to godzi, oboje przeżywają chwile uniesienia. Gdy jest już po wszystkim, leżą w łóżku i nagle dzwoni telefon. Mąż czeka, aż minie kilka dzwonków, odwraca się do żony i mówi: - Może byś tak odebrała, lachociągu?!!!!!!
|
|
Zenit hahaha :D suchar: Jak sie nazywa czlowiek, ktory mysli, ze jest nożem? JaNUSZ :)
|
|
..ten o gorylu dobry..:D:D
|
|
Transponder ty k..wa jesteś masakra
|