sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mupphets show

Czy pamiętacie bajkę Mupphets Show???
Czy ma ktoś z Państwa narane jakieś odcinki Mupphetów????Albo czy ktoś wie z kąd to ściągnąć???Próbowałem na Kazzie ale tam są jakieś krótkie scenki.Mi chodzi o całe filmiki,oczywiście po Polsku.
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę!!!

A tak w ogóle to czy pamiętacie tą bajkę???Pamiętam jak byłem małym dzieciakiem oglądałem ją ale tak naprawdę nie wiem z czego się śmiałem gdyż jakieś 4 lata temu powtarzali wszystkie odcinki i uzmysłowiłem sobie że jest to tak naprawdę bajka dla dorosłych.Teksty ich są wyśmienite.Coś fantastycznego.Dzieciak niezrozumiałby tych tekstów.Chyba śmiałem się tylko z misia fuzi albo z kermita chachacha....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mupphets show

Na serwisach z torrentami jest kilka filmów z muppetami (nawet do rymu), ale pewnie po angielsku. Tych nadawanych w Telewizji Polskiej raczej się nie znajdzie. Może były wydawane na kasetach?
Pozdrawiam

ach moda na bajki teraz ? hehe niedawno był jakis mapet z ulicy sezamkowej w tv :)

Mupphets show Rules. Siedziałem jak wryty oglądając bajeczke w TV. Moja młodośś coś pieknego. a szczegół, że ktos nazywał mnie żaba

MoJe ŻyCie To MentoR.

Ptysiu, tyś sam jak bajka.

dla mnie nie do pobicia!!! szczególnie dwóch tetryków w loży i świnie w kosmosie! ale w necie chyba tego nie ma...

niestety, szukałem i nic z tych serialowych odcinków nie znalazłem

dzięki felix.

taaa... mapety były niezłe :)
coś jak pluszowy Monty Python hehe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org