Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Swięto Wojska Polskiego w Łojmży |
Dlaczego mój post opisujący to święto i to jak lekceważąco potraktowano byłych żołnierzy a nagradzając starych politruków komunistycznych medalami został usunięty ? zostałem wykasowany ? Chciałem nadmienić że odpowiednie pisma poszły do Prezydenta Miasta Łomży Starosty oraz Biskupa łomżyńskiego gdyż nie wyrażam zgody na dawanie medali tym samym politrukom od trzydziestu lat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Swięto Wojska Polskiego w Łojmży |
...czasem trzeba kliknąć głębiej. Oto link: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=536948&t=536948
|
|
teraz tak przez kilka godzin temat zniknął ...
|
|
Na dole forum Troche dziwny jest Twoj apel - trzeba bylo przeciwstawic sie temu jako mundurowy za czasow swojej pracy - przeciez trwa to od lat. Dzis Twoj apel jest gluchy! PS Rzuciles kwity do cywila rok temu przy likwidacji ? Wiekszosc z tych co mogli tak wlasnie uczynili a dlaczego? Bo tak bylo wygodnie - czyli jaki wniosek? Wszystkim Wam tutaj bylo bardzo dobrze dopuki sie nie skonczylo. A medale dostaja oficerowie ;)
|
|
Na dole forum znajdziesz odniesienie do starszych watkow - tylko troche poczytac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |