Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupic najlepszy opal |
gdzie w lomzy mozna kupic najlepszy opal ,chodzi mi o wegiel ,zeby nie oszukiwali na wadze. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupic najlepszy opal |
Jedż ze swoją wagą, to CIE nie oszukają,
|
|
Chociaż to sprzeczność mojego interesu bo chandluje brykietem torfowym to ci napiszę ...Na nowogrodzkiej jest taki skup złomu na przeciwko przystanku wązki wjazd(tylko nie ten wielki ogrodniczy)Gosć ok 40 tki bardzo przyzwoity i uczciwy facet,wiem że nie zarabia na tym węglu krocie i nie kantuje.Ma węgiel z dobrych kopalń.Sprzedaje większośc towaru z polecenia i ma dobra opinię.
|
|
kup ten opał i skieruj auto z towarem i po rozładowaniu na wagę na ul Poznańską w paszarni ( koszt około 20 zł ) np 30 tonach około +-15-20 kg wrrrr
|
|
ja natomiast pamietam do dzis:))) jak moja babka WAZYLA NA WADZIE 10-KILOGRAMOWEJ TONE WEGLA:))) I CHOLERA ZWAZYLA!!!!! co tam dalej bylo nie pamietam:)))))) ale wozak to nie pozostal w dobrej kondycji zdrowotnej:)))))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |