Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielęgnacja rzęs |
Niedawno kupiłam kosmetyk do pielęgnacji rzęs m2lashes eyelash actovating serum. On ma również je zagęścić. Dużo o tym czytałam i wszyscy piszą że jest skuteczny. Nawet lekarze piszą o tym że tak jest. I za granicą bardzo dobrze się sprzedaje. Ale kuracja trwa dość długo a ja jestem na początku. Ciekawa jestem efektów. Czy któraś z was używała już tego kosmetyku?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielęgnacja rzęs |
Ile kosztuje taki specyfik? h0jowe forum
|
|
480 zł cena może nie dla wszystkich atrakcyjna, ale jedno opakowanie wystarcza na pół roku a to zmienia postać rzeczy. Podobno gdybym kupiła kilka sztuk zapłaciłabym mniej ale nie miałam takiej potrzeby ani też z kim się złożyć. Ale teraz chciałabym dowiedzieć się czy naprawdę te efekty są tak duże. Jak coś wiecie to piszcie.
|
|
Drogo, ale jak dziala to napewno warto:) W sieci pisze ze efekt widac po 8 tygodniach o tu tak pisze http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50317 h0jowe forum
|
|
To ja taniej kupiłam:) No ja to jestem na początku więc w sumie nie dziwie się że jeszcze za bardzo nie widzę efektów. Czasem tak sobie myślę że skoro kuracja trwa tak długo to chyba musi działać. Gorzej by było gdyby miała w kilka dni zdziałać cuda. Ja to trochę niezdecydowana jestem. Czasem coś kupie a później się zastawiam czy dobrze. Ale właśnie dużo w internecie piszą że skutki są pozytywne itd.
|
|
olejek rycynowy za grosze i rzęsy pięknieją... a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Słyszałam o tym ale jakoś niebardzo wierzę w działanie tanich kosmetyków. Koleżanka kiedyś używała i mówiła że nic jej to nie dało. Ale może na niektóre działa tego nie wiem i nie sprzeciwiam się.
|
|
Super kosmetyk polecam. Już po miesiącu regularnego - powtarzam regularnego stosowania naprawdę widać efekt nieporównywalny z niczym innym. naprawdę działa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |