Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
p. Krzewska |
Czy ktoś może zna Panią Krzewską z Budowlanki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: p. Krzewska |
tak, znam
|
|
Ja też nzam :) Ale do poprawki musisz się nauczyć , ja za toba nie będę się wstawiał :):)
|
|
i jaa super kobieta!!!! nie no taaaaaaa
|
|
Bez komentarza !!!
|
|
a czemu o nią pytasz?
|
|
Znamy, znamy ;) Zaje... fajna babka ;p
|
|
znam. szkoda mi się wypowiadać na Jej temat ;)
|
|
i oto mamy kolejny bardzo ciekawy post, migotka0017- czy zdajesz sobie sprawę, że popełniłaś ogromny nietakt zakładając taki wątek? Podałaś czyjeś dane osobowe na forum, internet nie jest anonimowy i bardzo łatwo jest sprawdzić kto jest kim. Podawanie danych jest niezgodne z prawem. Szkoda, że nie zapytałaś o numer konta i rozmiar buta tej pani. Ludzie, kiedy w końcu zrozumiecie, że FORUM 4ŁOMŻA nie jest najlepszym miejscem na takie tematy. Wywołujecie do tablicy ludzi, którzy może nie mają ochoty żeby ich nazwiska pojawiały się a później wywiązywała się na ich temat dyskusja. migotka0017, dziewczynko zastanów się nad tym, co zrobiłaś i jakie mogą być tego konsekwencje. Pomyśl dwa razy zanim założysz kolejny post w sprawie innego nauczyciela, mechanika czy pani ze sklepu obok.
|
|
Kobieta która lubi tylko tych co 24/dobę siędzą w książkach od polskiego:) reszta to dno i wodorosty:) więc jak masz poprawkę to się ucz:)
|
|
znam ;) uwielbiam ją ! martynka
|
|
Zapamiętałem tę Panią jako spoko babkę... Jej słynne wówczas "Sodoma z gomojrą" i wspomniane wyżej "Dno i wodorosty" haha dobre czasy ogólniaka
|
|
Witam po1 błędem jest umieszczenie tematu o kimkolwiek z nazwiska tak znam tą Panią uczyła mnie i mam bardzo miłe wspomnienia osoby które narzekają trzeba się uczyć a nie narzekać owszem jest to nauczycielka która wymaga ale od tego jest szkoła .Nieuki które narzekają gdy pójdziecie na studia dostaniecie porządnie po 4literach i jeszcze wspomnicie z radością czas liceum .Pani Aniu pozdrawiam serdecznie ja tam kłopotów z nauką nie miałem a moja klasa dała w kość tej Pani ostro .Pani Aniu dziękuję za te lekcje kiedy działa się sodoma i gomora hehe kiedy każdy siedział cicho z miną zbitego psa i miałem tylko4 na koniec roku i powiem więcej ostatnio spotkałem tą Panią na mieście i jest bardzo miła więc zastanówcie się zanim napiszecie post o kimś który ma na celu zepsucie dobrego imienia .Dno i wodorosty no tak tekst nawet osobiście często go usłyszałem ale zamiast się obrażać trochę pouczyłem się podkreślam trochę i było ok lukasz1985
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |