czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
p. Krzewska

Czy ktoś może zna Panią Krzewską z Budowlanki?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: p. Krzewska

tak, znam

Ja też nzam :)
Ale do poprawki musisz się nauczyć , ja za toba nie będę się wstawiał :):)

i jaa super kobieta!!!!

nie no taaaaaaa

Bez komentarza !!!

a czemu o nią pytasz?

Znamy, znamy ;) Zaje... fajna babka ;p

znam. szkoda mi się wypowiadać na Jej temat

;)

i oto mamy kolejny bardzo ciekawy post, migotka0017- czy zdajesz sobie sprawę, że popełniłaś ogromny nietakt zakładając taki wątek? Podałaś czyjeś dane osobowe na forum, internet nie jest anonimowy i bardzo łatwo jest sprawdzić kto jest kim. Podawanie danych jest niezgodne z prawem. Szkoda, że nie zapytałaś o numer konta i rozmiar buta tej pani. Ludzie, kiedy w końcu zrozumiecie, że FORUM 4ŁOMŻA nie jest najlepszym miejscem na takie tematy. Wywołujecie do tablicy ludzi, którzy może nie mają ochoty żeby ich nazwiska pojawiały się a później wywiązywała się na ich temat dyskusja. migotka0017, dziewczynko zastanów się nad tym, co zrobiłaś i jakie mogą być tego konsekwencje. Pomyśl dwa razy zanim założysz kolejny post w sprawie innego nauczyciela, mechanika czy pani ze sklepu obok.

Kobieta która lubi tylko tych co 24/dobę siędzą w książkach od polskiego:) reszta to dno i wodorosty:) więc jak masz poprawkę to się ucz:)

znam ;)
uwielbiam ją !

martynka

Zapamiętałem tę Panią jako spoko babkę... Jej słynne wówczas "Sodoma z gomojrą" i wspomniane wyżej "Dno i wodorosty" haha dobre czasy ogólniaka

Witam po1 błędem jest umieszczenie tematu o kimkolwiek z nazwiska tak znam tą Panią uczyła mnie i mam bardzo miłe wspomnienia osoby które narzekają trzeba się uczyć a nie narzekać owszem jest to nauczycielka która wymaga ale od tego jest szkoła .Nieuki które narzekają gdy pójdziecie na studia dostaniecie porządnie po 4literach i jeszcze wspomnicie z radością czas liceum .Pani Aniu pozdrawiam serdecznie ja tam kłopotów z nauką nie miałem a moja klasa dała w kość tej Pani ostro .Pani Aniu dziękuję za te lekcje kiedy działa się sodoma i gomora hehe kiedy każdy siedział cicho z miną zbitego psa i miałem tylko4 na koniec roku i powiem więcej ostatnio spotkałem tą Panią na mieście i jest bardzo miła więc zastanówcie się zanim napiszecie post o kimś który ma na celu zepsucie dobrego imienia .Dno i wodorosty no tak tekst nawet osobiście często go usłyszałem ale zamiast się obrażać trochę pouczyłem się podkreślam trochę i było ok

lukasz1985

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org