Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep |
witam. Był ktoś już w tym nowym Sklepie na Prusa 'La Mode' jest coś ciekawego i fajnego do kupienia?? Brak kultury
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep |
Masakra ...
|
|
Czemu masakra?? Brak kultury
|
|
Kolejna reklama, pizdnesmena któremu szkoda kasy na na normalną reklamę w necie. Bo gdyby był to klient, to już dawno byłby w tym sklepie i wiedziałby co jak i czy warto. MASAKRA !!!!!!!!!!!!!
|
|
Faktycznie bardzo ciekawe ktoś specjalnie tworzy konto , żeby się o jakiś sklep zapytać.
|
|
Widzę ze łomża nie ma kultury, po co mam iść jak można zapytać, czy opłaca się do niego iść?? i Jaki jest towar?? Brak kultury
|
|
qrop127 - myślę, że każdy ma swój gust, więc nawet jeśli Ci ktoś napisze, że tam mają wszystko extra i w ogóle, to nie znaczy, że Ci się spodoba. Najlepiej przejdź się sam i się dowiesz.
|
|
I będzie trzeba tak zrobić... dzięki za odp choć jeden porządny Brak kultury
|
|
a z czym ten sklepik ?
|
|
sklepik z odzieżą używana.. bylem tam i fajne oryginalne ciuszki tama sa i nie mam żadnych zarzutów;) kto jeszcze tam był?? Brak kultury
|
|
NAj[pierw sie pyta kto byl, a potem ze byl i ze fajne ciuchy... a ja powiem ze dno, nie warto nawet wchodzic...
|
|
W życiu tam moja noga nie wstapi!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Maruda,tam za 1kg garnituru zapłacisz tylko 20 zł.
|
|
Nie wybieram si.ę na Kopernika jeszcze:) Obejdę się bez garnituru :)
|
|
Wolisz na Przykoszarową?
|
|
Daleko mam :) Cięzko byś miał mnie donieść :) Pozyję jeszcze sporo latek i poczekam aż twoje wnuki mnie poniosą :)
|
|
Jeden już u Marczyka robi od 2 lat.
|
|
Ooo widzisz jak się dobrze składa? Jeszcze 3 dorośnie i poniosą mnie bez odpoczynku :):)
|
|
Tamci 3 są już na emeryturze.
|
|
No to nieźle :) Szybciej twoje wnuczki zostali emerytami niż ty:)):) Ale kolegów maja to koledzy poniosą :) Chyba mnie nie zawiedziesz stary kumplu ? :):)
|
|
Ja bylam! Same szmaty!! Zmarnowany czas, nie polecam!! h0jowe forum
|
|
A ja wybieram się tam jutro.... to zobaczymy czy szmaty czy markowe ciuszki? Dam znać jutro.... Brak kultury
|
|
Autor: qrop127 (---.elomza.pl) Data: 26-07-12 20:51 sklepik z odzieżą używana.. bylem tam i fajne oryginalne ciuszki tama sa i nie mam żadnych zarzutów;) kto jeszcze tam był?? dziwne....... Ich bin fur Berlin...
|
|
czy ktos moze powiedziec gdzie ten sklep ?
|
|
Na Prusa :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |