Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
28 radiowozów przez łomże |
może ktos wie czy moze jakiegos bossa przewozili czy co :) ?ok godz 15:25 od strony zambrowa przez lomze przejechało ok 28 radiowozów i chyba 1 karetke widziałem . Czysta ciekawosc.... jak ktos wie to prosze pisac :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 28 radiowozów przez łomże |
Wracałem z pracy z Zambrowa.
|
|
_maly_ chyba do pracy bo z lomzy do zambrowa jechali.Wczesniej droga ostrow mazowiecka-zambrow byla zablokowana.Objazd byl przez lomze.Moze dlatego tedy jechali?
|
|
moze nowe radiowozy prowadzili bo wiezniarki zadnej nie bylo.na sygnale bo szybciej przejada
|
|
Powrót stróżów porzadku z EURO 2012 . . .
|
|
roj,jesli nie było więzniarki to w takim razie to nie ja z pracy wracałem.
|
|
To do mnie jechali:) Chcieli sie poradzić czy maja strajkować przed nowelizacją ustawy mundurowej :):)
|
|
zezowate szczęście wieźli... coś chłopak zamilkł dlatego..
|
|
Ja naliczyłem ich 31 i 1 ,który za nimi nie nadażał.
|
|
Aaaaa to zezowaty , uczył się prowadzic :):):)
|
|
pedofila wieźli
|
|
Rafiemu_2003 słownik ortograficzny wieżli.
|
|
no dziś na Łomży widziałem dużo radiowozów, ale nie w skupisku, jak nigdy :). Moję obserwacja to od 11 do 13 i spotkałem ich z 15 x xd ---------------------------------------------
|
|
O ile się nie mylę (bo stałem przed stokrotką i liczyłem) jechało 15 lodówek tych srebrnych (chyba te nowe renault) dwie niebieskie sporo mniejsze, znowu 10 srebrnych 2 niebieskie i 13 srebrnych. Na samym początku jechała alfa która ich prowadziła, rondo również było zablokowane przez policję ale oni nie dołączyli się do konwoju.
|
|
Przez Sikorskiego jechało kilka mitsubishi L200 a w środku polewaczka policyjna więc może Platini wracał z Ukraini ;)
|
|
Uwaga!Nowy konkurs.Wystarczy wysłać sms-a o treści CH..WAM W DU.. na nr.997.Do wygrania pobyt na komisariacie przez 48godz+przejażdżka radiowozem z włączonym kogutem+dwie srebrne branzolety +profesjonalna sesja zdjęciowa.Dla 20 pierwszych osób przewidywane dodatkowe nagrody-wyrok w zawieszeniu i dozór kuratora.I PAMIĘTAJ W TYM KONKURSIE KAŻDY WYGRYWA!!:)) Wkurzasz mnie...
|
|
to powracający do swoich macierzystych jednostek policjanci którzy byli oddelegowani do zabezpieczenia imprez w ramach Euro 2012. Sarama
|
|
misia:):) Widać że w nie jednym takim konkursie brałas udział bo znasz dokładnie zasady i nagrody:) A ognki z zębów powyjmowałas juz po ostatniej wygranej ?? :)
|
|
Ja naliczyłem 35 radiowozów i jedna karetke :) Wydaje mi sie e prowadzili nowe radiowozy Mercedesy :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
marudo:)) Musisz wziąć udział w konkursie i wysłać sms:))A potem opowiesz nam wszystkim jakie wrażenia były!:)) Wkurzasz mnie...
|
|
Ojejjjjj ale sensacja, co!? haha. Kolumna policyjnych radiowozów przez wioskę przejeżdżała... Wieśniaki wyszli i mało im oczy nie powypadały... Trzeba było pochować słomę w buty, bo aż wstyd... ;) hahaha
|
|
Papierosy na rynek wieźli bo słynna rodzina zamówiła;) A ty fazzi ściśnij du pę i nie czytaj padalcu.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |