poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autoryzowany serwis NOKIA.

Czy istnieje taki w Łomży, który wy serwisuje telefon na gwarancji?

za mało żeby żyć,za dużo by umierać...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autoryzowany serwis NOKIA.

ogolnie w lomzy nie polecam...no jeszcze artura z sympatii to tak ale serwisu nokia nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pod zadnym pozorem

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

sympatia przekazuje telefony do serwisu na polową

więc do sympatii się nie opłaca oddawać ,żeby tylko pośredniczyła

zgadzam się z przedmówcą

najlepszym wyborem jest

SERWIS NOKIA CARE

2 takie serwisy znajduja sie w bialymstoku

daleko ale warto...

po pierwsze naprawiaja bardzo szybko - zazwyczaj w przeciagu tego samego dnia a o mozliwosci odbioru informuja smsem

po drugie mozesz wziasc telefo nzastepszy [byle jaki] nawet na miesiac jak nie uda ci sie szybko odebrac

po trzecie naprawiaja WSZYSTKO i nie pytaja sie co sie stalo

PRZYKLAD

wymienili mi wyswietlacz ktory przyznam ze zostal pobity z mojej winy - telefon spadl mi z komody

bylem już tam dwa razy. niestety muszę jechać tam trzeci raz dlatego ze telefon stał się emo tnie się i wiesza. jest trochę daleko dlatego pytam o Łomżę...

kleofasy

wiesz nie przesadzaj z tą psedo reklamą SERWIS NOKIA CARE,

oddałem tam kiedyś telefon tyle ,że byłem przy okazji to nie kosztowała mnie

podróż nie dość,że nie naprawili mi telefonu to jeszcze zażądali zapłaty,

miałem z nimi problem,a co do wyświetlacza w telefonie to nie potrzeba

serwisu do tego bo dużo osób samemu potrafi to zrobić.

sympatia oddawala na polowa teraz wysylaja klienta jak czegos nie dadza rady zrobic...kiedys jak jeszcze ten serwis byl dobry .od jakiegos czasu spadl na psy niestety..zjeb****i mi iphone i jeszcze nie potrafili sie do bledu przyznac..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

http://helpgsm.pl/

na polowej to totalna porażka raz mi naprawiał to totalna wtopa sprzed do tej pory tam leży od roku nie naprawiony nie mailem sil na niego jesteśmy w trakcie naprawiamy jest jedne zdanie "nie znam się sory a nie naprawiam naprawiam aż ręką machnąłem NIE POLECAM . Zdecydowanie http://helpgsm.pl/

chyba nie rozumiecie pytania. chodziło mi o to ze posiadam telefon nokia c6-01 i jest on na gwarancji nokia. chciałbym go zanieść do naprawy ale jeśli to zrobię np jak piszecie sympatia,help GSM stracę gwarancje/ czy może ktoś powiedzieć czy jest w Łomży autoryzowany serwis? czy to takie trudne pytanie.?

i możecie polecać wszystkie komisy w Łomży ale nie o to chodzi...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org