Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autoryzowany serwis NOKIA. |
Czy istnieje taki w Łomży, który wy serwisuje telefon na gwarancji? za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autoryzowany serwis NOKIA. |
ogolnie w lomzy nie polecam...no jeszcze artura z sympatii to tak ale serwisu nokia nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pod zadnym pozorem Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
sympatia przekazuje telefony do serwisu na polową więc do sympatii się nie opłaca oddawać ,żeby tylko pośredniczyła
|
|
zgadzam się z przedmówcą
|
|
najlepszym wyborem jest SERWIS NOKIA CARE 2 takie serwisy znajduja sie w bialymstoku daleko ale warto... po pierwsze naprawiaja bardzo szybko - zazwyczaj w przeciagu tego samego dnia a o mozliwosci odbioru informuja smsem po drugie mozesz wziasc telefo nzastepszy [byle jaki] nawet na miesiac jak nie uda ci sie szybko odebrac po trzecie naprawiaja WSZYSTKO i nie pytaja sie co sie stalo PRZYKLAD wymienili mi wyswietlacz ktory przyznam ze zostal pobity z mojej winy - telefon spadl mi z komody
|
|
bylem już tam dwa razy. niestety muszę jechać tam trzeci raz dlatego ze telefon stał się emo tnie się i wiesza. jest trochę daleko dlatego pytam o Łomżę... za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
kleofasy wiesz nie przesadzaj z tą psedo reklamą SERWIS NOKIA CARE, oddałem tam kiedyś telefon tyle ,że byłem przy okazji to nie kosztowała mnie podróż nie dość,że nie naprawili mi telefonu to jeszcze zażądali zapłaty, miałem z nimi problem,a co do wyświetlacza w telefonie to nie potrzeba serwisu do tego bo dużo osób samemu potrafi to zrobić.
|
|
sympatia oddawala na polowa teraz wysylaja klienta jak czegos nie dadza rady zrobic...kiedys jak jeszcze ten serwis byl dobry .od jakiegos czasu spadl na psy niestety..zjeb****i mi iphone i jeszcze nie potrafili sie do bledu przyznac.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
http://helpgsm.pl/
|
|
na polowej to totalna porażka raz mi naprawiał to totalna wtopa sprzed do tej pory tam leży od roku nie naprawiony nie mailem sil na niego jesteśmy w trakcie naprawiamy jest jedne zdanie "nie znam się sory a nie naprawiam naprawiam aż ręką machnąłem NIE POLECAM . Zdecydowanie http://helpgsm.pl/
|
|
chyba nie rozumiecie pytania. chodziło mi o to ze posiadam telefon nokia c6-01 i jest on na gwarancji nokia. chciałbym go zanieść do naprawy ale jeśli to zrobię np jak piszecie sympatia,help GSM stracę gwarancje/ czy może ktoś powiedzieć czy jest w Łomży autoryzowany serwis? czy to takie trudne pytanie.? za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
i możecie polecać wszystkie komisy w Łomży ale nie o to chodzi... za mało żeby żyć,za dużo by umierać...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |