sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stolarnia na Kazanskiej

Drodzy czytelnicy , jeżeli bedziecie w przyszłosci szli na dzien próbny do stolarni na kazanskiej to stanowczo mówie wam nie idzie tam bo to OSZUST !! mówi ze wezmie na 1-2 dni na próbe za darmo przy najcięższej pracy czyli przy rozładunku pełnego tira drzewem a mu tylko chodzi o to ze by mu pomóc go rozładować a później powie ze sie nie nadajesz tym przykladem jestem ja dałem sie oszukac bo wiadomo jak w tych czasach jest z pracą myslalem ze po robie jeden dzien za darmo i mnie przyjmie , a on powiedzial ze przyjdz 2 dzien przy jeszcze ciezej pracy ! ale go wyczułem i nie poszedłem . Wiec drodzy czytelnicy uważajcie na ogłoszenia ze stolarni na KAZANSKIEJ 1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stolarnia na Kazanskiej

Co to znaczy na próbę za darmo?

A może akurat dostałbyś robotę. Jak nie spróbujesz nie dowiesz się.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Tam kiedys byla stolarnia z prawdziwego zdarzenia Odkiedy plamiak rzadzi zeszla na psy sproboj zamowic cos to sie przekonasz!!!!!!!!!!!!!!

Co znaczy ? Już ci mówie jak to było dzwonie do nich i mówie ze dzwonie w sprawie pracy a on to przyjedz do zakladu i porozmawiamy no dobra pojechał i on mi mówi ze jezeli chce isc do pracy to musisz przyjsc na dzien za darmo do sprawdzenia a ja no dobra jeden dzien to moge isc i mi mowi ze do mnie zadzwoni jak tir z drzewem przyjedzie , i juz mi to nie pasowało do tego jezeli by szukał ludzi do pracy to by wzioł w kazdy dzien do pracy a nie w ten co ma rozładunek tira prawda czy nie ? No , ale poszedłem ten jeden dzien do pracy rozladowalismy tego tira we 4 przez cały dzien po pracy mówi zeby jutro tez przyjsc do pracy bo przyjezdzaja 2 tiry z cięzszym drzewem i tez za darmo pracowac. Ja myśle , że oni piszą ogłoszenia wtedy kiedy do nich tir z drzewem przyjezdza i wezmie paru chłopaków na próbe do rozładunku za darmo i pozniej powei ze sie nie nadaja . matoko ja spróbowałem i mówie ci sam byś pewnie w połowie dnia poszedł do domu mozna pracowac na prube , ale nie przy takiej cięzkiej pracy ze po 8 h ledwo stoisz na nogach , ja po 12 h na budowie nie byłem tak zmęczony .

Dzięki za info dziwne że mu tej stolarni jeszcze nikt nie spalił. A należało by się dziadydze

z tymi Tirami to nie przesadzasz trochę?
Jednego dnia jeden tir ,nazajutrz dwa.
Takiego obrotu drewnem to nawet upadła fabryka mebli za dobrych czasów nie miała.Zresztą nawet by nie podjechał tam żaden tir.

br1

Kurcze nic nie rozumiem ,na probe za darmo haha, mozna to zglosic do inspekcji pracy on. Ma obowiazek zaplacic za te godziny

nie przesadzam bo tam robiłem ten jeden dzien w ten dzien akurat jeden przyjechał , a na drugi dzien miały dwa przyjachac taki mi mówil . wiesz moze ten sklad ma na kilka miesiecy

Potwierdzam może nie przy tirze ale również za darmo na zakładzie i najpierw gadanie że będzie zapłacone a w dniu pracy że toć to na próbę i jak się człowiek wykaże to na stałe zatrudni i zadzwoni a dwa dni za darmo i oczywiście zero kontaktu ,pewnie trochę osób tak poszło bo przez rok kilka razy ogłoszenie widniało ale to trzeba mieć tupet żeby w żywe oczy takie bajki wciskać ,ja rozumiem ciężkie czasy i nie łatwo prowadzić interes ale jak nie chce się płacić pracownikom to trzeba być mężczyzną i samemu zapieprzać w wiórach , mam nadzieje że nikt już tam nie pójdzie na "próbny dzień pracy za darmochę"

ludzi co WYgadacie!!!!!!!!!!!!jak to za darmo ka!zdy ******** musi zaplacic

Współczuję Wam oszukanym,zapieprzać ciężko cały dzień za free.
Można to pewnie zgłosić do jakiegoś urzędu ale pytanie się nasuwa-jak to udowodnić?
Trzeba temu panu odpowiednio podziękować.

br1

jest jedno slowo na takiego hama (kloutzak)

Nie udowodnisz ale niósł wilk razy kilka ponieśli i wilka

Motoko a nie matoko :) I jak coś to jestem kobietą a nie facetem ;)

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Nie trudno udowodnić, wystarczy że znasz rozmieszczenie, i co gdzie znajduje się w zakładzie.
Najlepiej wezwać policję , niech odnotują takie zdarzenie.

To pracodawca OSZUST!!!!!! Macie rację!!!!!!! Też się na niego naciąłem!!!!!! i jeden dzień za darmo przepracowałem!! A potem powiedział że się nie nadaję!! Odradzam wszystkim ,którzy to czytają by nie odpowiadali na jego ogłoszenia!!!!! On nie szuka nikogo!!!! tylko frajera ,który popracuję za darmochę u niego!!!!!!! Odradzamy !!!

Pracodawcy już od dawna nie mają wstydu,honoru i żadnych skrupułów
i nie dziwne że ludzie pracują za darmo chociaż prawo tego zabrania!
Jeden z moich byłych powiedział że biznesmen musi być bezczelny i to jest prawda!

Jeśli nie chcesz u kogoś pracować to przeczytaj to:

Zainwestuj w JBP tu zyski zależą od wysokości inwestycji.
Jednak inwestując już np 5 tyś.USD można już od 2 dnia wypłacać po 100$ bo
otrzymujesz 2% dziennie.
Wszystko legalnie,płaci się podatek i są szkolenia(link niżej)
Posłuchaj w poniedziałek lub piątek o 20-stej tego: oto link:http://bit.ly(01.06 szkolenia nie ma)/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Oto link z objaśnieniami do rejestracji:
http://partnerski.net/jss/krok-po-kroku Ja już na tym zarabiam i poszukuję kilku inwestorów najlepiej z taką jak wyżej gotówką.Pisz: andreo@onet.eu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org