Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rudy pies |
W okolicach III LO , Dwornej i Starego Rynku Kręci się rudy pies podobny do wilczura,wygląda na młodego.Nie jest agresywny , wręcz przeciwnie chodził za wychodzącymi ze szkoły uczniami , przyjaźnie nastawiony lecz bardzo smutny . Czy nikt Go nie poszukuje ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rudy pies |
też widziałam tego pieska to suczka jest :)z wyglądu i zachowania łagodna ,warta przygarnięcia .
|
|
To pewnie ten sam piesek, co w temacie poniżej: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=517432&t=517432 Następnego dnia po tym, jak widziałam go na Długiej już go nie było, myślałam, że może ktoś go zabrał.. ale z tego wynika, że jednak nie. W poprzednim linku elina podpowiedziała, żeby dzwonić do Urzędu Miasta- to numer: tel. 86 215 67 00 (taki znalazłam), dzwońmy jak go spotkamy, bo już tyle dni się błąka...
|
|
Proponuję już nie dzwonić do Urzędu Miasta, bo ta ruda suczka jest już zlecona do odłowienia. Problem w tym, że ona kursuje po całym mieście. Schronisko już kilkakrotnie jeździło po nią, ale nie mieli szczęścia jej spotkać. Jeśli ktoś ją zobaczy od poniedziałku do piątku od godziny 10 do 15,30 prosze powiadomić schronisko. Można próbować i wcześniej, ale często z rana samochodu nie ma, bo jest wyjazd po mięso.
|
|
debi40 a jeśli bym sie na nią natknęła ponownie to jest ewentualność bym ja ją mogła dowieść?jeśli oczywiśćie psina by się zgodziła wejść do auta :)i tylko do godziny 15,30 można pieska dowieść tak już potem zamknięte rozumiem ?
|
|
Można dowieźc, ale schronisko w tygodniu czynne jest do 16-tej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |