Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List do Straży Miejskiej :) |
![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List do Straży Miejskiej :) |
zdziecinniały DURNIU ! Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
no i widzisz zamulony ośle ????? Ani to nie jest reklama ,ani artykuł prasowy :):):) Prawniku od oborowych spraw ciezkich :):):):):)
|
|
zdziecinniały DURNIU ! ... a CO TO JEST ? oj , marudnA , aleś ty tępa , jak te twoje widły do gnoju .
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
uszkodzony:) twoje akurat ciągle admin kasuje :):) felerne sa jakieś jak ?czy cos innego im brakuje ?? Ty, a może polotu im brak, tak jak ich autorowi??
|
|
marudnA , podaj przykład KIEDY skasował ? ... a poczekaj trochę , widocznie teraz jest zajęty , ale niedługo skasuje twój temat którego jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych BARANI ŁBIE , jak nie potrafisz sam czegoś napisać od siebie , a tylko kopiujesz artykuły prasowe , aby zaistnieć na tym Forum , to lepiej zostaw to pisanie i weż się do wideł .
|
|
Nie grzebię w smieciach w przeciwieństwie do ciebie kozi grzmocie:):):):) A widły, to twój kawałek obiadu i trunku , więc nie będę ci odbierał tej profesji :):):) No ale tymczasem muszę sie z toba rozstać z tym że nie omieszkam jeszcze do ciebie zawitac nasz uszkodzony bobasku :):) Miłego dnia zezowaty zycze :):)
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 18-05-12 11:22 marudnA , ty pracujesz kiedy chcesz ? Żarty sobie robisz , od kiedy to czym się zajmujesz nazywasz pracą ? Czasami jakaś fucha u beneficjentów dopłat unijnych ; żniwa , wykopki , roztrząsanie gnoju itp w sezonie zbiór ślimaków winniczków , kwiatu lipy , kasztanów czy jarzębiny , a na co dzień rajd na rowerku , po wszystkich śmietnikach w celu zbierania puszek od piwa . PS: tam gdzie pisałeś , bywam od czasu do czasu , ażeby napić się ŚWIEŻEGO piwa , nie spijać przeterminowane , skwaśniałe siuśki jak w większości łomżyńskich lokali . Ciekawe , CO ty TAM ROBISZ , jak przychodzisz ? //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Od kiedy to krowy w oborze podają świeże i zimne piwo????? Podaja i owszem świeże, ale odchody :):):):) Smacznego uszkodzony :):):)
|
|
marudnA , ale ty DEBIL jesteś ! Z braku innych argumentów podpierasz się jakimiś wstawkami oderwanymi od tematu , my TU NIE PISZEMY o jakimś piwie czy krowach PROSTACZKU , tylko o twoich postach i wklejaniu którego jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych PSI NAPLECIE , jak masz głupoty pisać o jakiś odchodach , to lepiej leć już do tej obory , gnój wywalać .
|
|
ADMIN : Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
" Bawimy " się we wklejki ?
|
|
" Bawimy " się we wklejki ? ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
Wybierz jednego z nich :):) może okaże sie że to faktycznia ja?? Masz talent do pokazywania twarzy ludzi z forum :):) Dla mnie i dla wielu innych osób z forum jesteś najzwyklejszym w świecie SKU.RWY. NEM za to że pokazałes twarze użytkowników :):):) zezowaty jestes zwyczajna szmatą bez honoru i godności . Zrozum to w końcu bo widzę że delikatne aluzje ŚMIECIU do ciebie nie docieraja !!!!! Nikt z tobą padalcu juz nie pisze a ty dalej śmierdzisz na forum jak kupa gó.wna . A taraz zapchlony kundlu możesz podać mnie do sądy za publiczne zniewagi :):) Przynajmniej poznam z bliska twoja parszywą morde :):):):) I tak wiem że mnie nie podasz bo jesteś zwyczajnym parszywym szczurem hahaha :)
|
|
marudnA , aż tak cię zdenerwowałem , to dobrze !, widać tracisz zimną krew , Może zacznij pisać dużą literą ? Twoja opinia lata mi koło ch..a , tak jak i ty sam . Co do sądu , to DEBILU nikt cię niczym nie straszył i na pewno z takim PSIM NAPLETEM jak ty , to nie będę się procesował . Dla mnie jesteś NIKIM = ZERO , niewarte aby sobie zawracać głowę i brać pod uwagę co ty piszesz CIULU . a OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE ! Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
uszkodzony:) To nie jest tylko moja opinia . To jest opinia wszystkich tych którzy sa na tyle inteligentni że nie chcieli wygarnąc ci tego prosto w mordę :):) Więc zrobiłem to ja w ich i swoim imieniu kozi bobku :):) Gdybyś miał z tego dobrą zabawę to nie warował byś na każdy mój post dzień i noc tylko zagladał od czasu do czasu :):) Ty bezemnie pastuchu żyć nie potrafisz :) Jak by zabrakło mnie na tym forum to zdechł byś jak ryba wyciągnięta z wody:) Mówisz że nie podasz mnie do sądu ?? To i lepiej dla ciebie kozi bobku . Ale kolejny raz udowodniłes że jesteś szmatą :):) To tyle z mojej strony:):) PS Nie zdenerwowałes mnie niestety:) Za głupi jesteś matole żeby to zrobic :):):)
|
|
Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze ! W imieniu GIMNAZJALISTÓW , twoich fanów czy tych kilku bezrobotnych POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU , którzy z frustracji i zazdrości , że ja PISZĘ PRAWDĘ prosto i bez ogródek , jaja sobie z was robię i stać mnie na to , bo nie muszę codziennie popier....ć do roboty albo stać w kolejce po zasiłek z PUP lub po zapomogę w MOPSie . a OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE ! marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz ?
|
|
hahahaha:) no sam sie wydałes zezowaty:):) zapomogi i zasiłki sie tobie pokończyły i dlatego jesteś taki wściekły na cały świat:):)
|
|
marudnA , nie odwracaj kota ogonem ! czytaj uważnie tekst ze zrozumieniem BARANI ŁBIE , pisałem : stać mnie na to , bo nie muszę codziennie popier....ć do roboty albo stać w kolejce po zasiłek z PUP lub po zapomogę w MOPSie , tak jak taki PSI KUTAS jak ty . Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y ! I po kigo wała , ciągle wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ? Co gorzej ci ? maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |