Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patryk. Znalazlem Twoj portfel |
A raczej zona znalazla, ale mamy go W srodku jest Twoj dowod os . i 20 tys Nie wyrabiaj nowego dowodu, wrzuce Ci do skrzynki przy ul. Kazanskiej caly portfel, jezeli wejdzie... Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patryk. Znalazlem Twoj portfel |
Jakieś jaja chyba:)
|
|
: Wadolek , nie peniaj , 20 tysi to dla mnie kieszonkowe , weż to sobie na pestki do słonecznika . CZY ty JESTEŚ POWAŻNY , masz dokumenty , . a nie wiesz GDZIE oddać ?
|
|
Skoro mówi, że wrzuci do jego skrzynki, to wie chyba gdzie oddać. Myśl ;] Piszę poprawnie po polsku.
|
|
BARANI ŁBIE , ma 20tysi i dowód osobisty i NIE wie GDZIE ODDAĆ ? .... wrzuci 20 tysi do skrzynki ?
|
|
zezowaty a Ty masz jakieś kompleksy,że każdego jedziesz...zapewne na realu takiej szerokiej mordy byś nie miał...zgasiłabym Cię w sekundę...zacznij żyć życiem a nie forum...
|
|
Córcia , jakbyś mordę umyła , to może bym ci dał do buzi , bo mój koń lubi czystą stajnię ! ... i zastanów się jakie DEBILE i CO tu piszą .
|
|
zezowate szczęscie jak tak możesz się do kobiety odzywać..... ile Ty masz lat?
|
|
synku , na pewno więcej jak ty , a jak nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem , to najpierw pomyśl , jak umiesz ? , a póżniej oceń sytuację . Autor: mała77 , zgasić to może sobie tampona w pi...e , jak jej jeszcze nie zakrzepł . Niech się DZIDZIA najpierw zastanowi , KTO ma 20 tysi i adres/dowód osobisty , a nie wie co z tym zrobić . GŁUPI post , głupia odpowiedż ! CO JĄ D..A boli ? jak konia kują , to , żaba nogę podstawia ? NA DRUGI RAZ , NIECH NAJPIERW POMYŚLI !
|
|
Wiesz zezowate taką wykałaczką to mogłabym sobie ewentualnie w zębie podłubać...i waż słowa koniobijco zakompleksiony !!!
|
|
Skoro jesteś zawsze taki po nad wszystkimi naj naj to domyślam się że skończyłeś harvard i masz tytuł dr.
|
|
A poza tym pusty łbie czy ktoś w tym poście napisał,że nie wie co z tym zrobić... autor posta określił,że wrzuci go do skrzynki pocztowej...więc to Ty najpierw cofnij się do podstawówki i naucz się czytania ze zrozumieniem...i żałosne są Twoje teksty...pewnie bluzgator.pl masz odpalony 24h na dobę...Twoje słowa spływają po mnie,bo według mnie chcesz się tu dowartościować a w realu jesteś popychadłem....
|
|
I to zapewne dr.habilitowany:)
|
|
mała77 , córcia NIE KOMPROMITUJ SIĘ ! , ******** jesteś ? KTO wrzuca 20 000zł do skrzynki pocztowej , mając dane z dowodu osobistego właściciela ? PS: a zapewniam cię , że TĄ wykałaczką , to byś się udławiła , jak chcesz spróbować z połykiem , to podaj e- mail lub adres .
|
|
Nie ten adres koleżko...a jak chcesz to Męża adres Ci podam,strzałka...
|
|
... dawaj LACHONIE i jemu komin przeczysze .
|
|
mała77 , to co , jedziemy na dwa baty _
|
|
20 tys rubli w jednym banknocie... Zezowaty... no comment Chodzi mi zeby niepotrzebnie dowodu nowego nie wyrabial
|
|
Zezowaty ty to masz szczescie.Nie musisz chodzic po ortopedach z kregoslupem TAKI Z CIEBIE PROSTAK! Trzeba miec jakis poziom.Bo nawet pod plaszczykiem internetu nie pisze sie w ten sposob kobiecie.Chcesz jej tak powiedziec to sie z nia umow WYPIERDKU MAMUCI.
|
|
mała to dzieciak zobaczcie jak on pisze "Zgasiłbym" ;] fejk
|
|
aikon1 deklu pusty napisałam zgasiłabym...nie jestem dzieckiem tylko normalną kobietą...mam męża i dziecko to co mam pisać jak zakonnica....te forum jest żałosne tak jak Łomżanie na nim piszący i nie tylko Łomżanie...
|
|
zezowate nie myśl,że internet jest anonimowy i uważaj by to Tobie ktoś "nie przeczyścił komina" na tyłek rok byś nie usiadł...no chyba,że lubisz to...:) nie pisz do mnie,bo już nie zamierzam zniżać się do Twojego niskiego poziomu.Miłego dnia....
|
|
brawoooooooooooooo,brawoooooooooooooo,nareszcie ktoś konkretnie pojechał po zezolu 8550
|
|
Autor: zygi1977 , to twój e-mail landini1977@interia.pl ?
|
|
zygi1977, ogony policzone , krowy wydojone , to spać WSIOWY PAROBKU , bo jutro rano trzeba będzie kury macać . PS: WIEJSKI CIULU , już odszukałem w archiwum co cię tak ubodło , bo pisałem , że trzeba zlikwidować KRUS i niech takie wiejskie dupki , jak ty płacą podatki , takie same , jak każdy inny obywatel tego państwa , jak korzystają z takich samych dobrodziejstw i przywilejów .
|
|
Zezowaty jest dobry... Jedzie po was jak po szmatach i w sumie ma racje. Wadolek zal mi Cieboe,skryte marzenia chyba sie nie spelnia...
|
|
pocałuj mnie w d....e i jak g......o poczuj się bo ja ze wszystkich sił pi........le cie,wole być;wsiowym parobkiem;niż tak jak ty miejskim bumem na utrzymaniu mopsu,p........ny kapslu 8550
|
|
Sie pytam?! Gdzie jest sprawiedliwosc tego swiata? Ze musze oddychac tym samym tlenem co ten posrany qu.tas ZEZ? Kto cie zrobil to cie pomszcze?!!!
|
|
Zezol to jakiś zakompleksiony pajac 24/h przed komputerem... Nie znam słowa, którym można Cię określić... Polski język nie ma nazwy dla takich prostaków jak Ty ; ) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
siwysiwy , a dostałAś dawno gołym dupskiem w twarz ? ,
|
|
A co jesteś tak utalentowany, że dasz radę ? ; ) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
kuba1894 , to mój ostatni post do ciebie dzieciaku-gimnazjalisto: jakbyś stanął na palcach , to możesz mi ciągnąć ( razem z siwym ) na stojaka . I USMARKANY SZCZYLU weż się za lekcje , a nie tu , jak ta żaba , podnosisz nogę , gdy konia kują . żegnam cię gimnazjalisto .
|
|
izabellla jakie marzenia?
|
|
Po ile wy tu nicków macie pozakładanych ? Autor: Wadolek (---.lomza.vectranet.pl) .... to nie to samo ? Autor: Garbaty Anioł (---.lomza.vectranet.pl)
|
|
Oddal portfel a ta ze żal... No q...
|
|
znaczy się , że oddałeś Garbaty Anioł ? jak tak , to nie pal głupa - izabellllllla pisze do : Autor: Wadolek (---.lomza.vectranet.pl) " Wadolek zal mi Cieboe skryte marzenia chyba sie nie spelnia..." , a ty jako Autor: Garbaty Anioł (---.lomza.vectranet.pl) , jesteś , aż tak zainteresowany , że zadajesz pytanie : " izabellla jakie marzenia? " Myśl w głowie została , zapomniałeś tylko GDZIE i pod jakim nickiem ostatnio pisałeś . Po ile wy tu nicków macie pozakładanych , ażeby pisać samemu z sobą ?
|
|
Taa.. Izabelllla tez mój, chodzę tylko do sąsiada się logować
|
|
Autor: izabellllllla (---.adsl2.static.versatel.nl) , to Izabela, a ty to : Wadolek vel Garbaty Anioł i nie mów mi , że to zbieg okoliczności takie zainteresowanie pytaniem dotyczącym kogoś innego . pozdro i pisz dalej , może jeszcze jakiś nowy nick ?
|
|
Już raz się doje...s ze nie mam racji a później zwracales honor, teraz również jej nie masz. Nie trawię ludzi takich jak izabellla, którzy mają coś przeciwko uczciwym.. Niech se tam siedzi w tej holandii i wstydu tylko polakom nie przynosi
|
|
A co Ona takiego napisała , że aż tak to cię zbulwersowało ? PRAWDĘ ?
|
|
izabellla jako jedyna włazi dla zeza do dupy,nic więc dziwnego ze i on jej liże.
|
|
Nie bądż śmieszny . Jak znalazłeś portfel z dokumentami , to mogłeś nadać LIST POLECONY PRIORYTETOWY - na drugi dzień adresat go otrzyma - z wiadomością i kontaktem do siebie , a nie pisać : " wrzuce Ci do skrzynki przy ul. Kazanskiej caly portfel, jezeli wejdzie... " PROSTE ?
|
|
Chciał oddać i pomoc to najważniejsze. Nie chciał może mieć kontaktu z gościem
|
|
Autor: Masumi , WIEŚNIARO i POTOMKINI ROZTRZĄSACZY GNOJU , nie pisze się : " włazi dla zeza " - DLA ? ewentualnie : włazi zezolowi do ... tak samo , jak nie pisze się np : on DLA mnie powiedział ! Widać WIECHCIU , gdzie twoje korzenie .
|
|
No tak , masz rację , bo może podprowadził te 20 tysi ?
|
|
zezol wieśniaku.Pięknie przyznałeś rację.Więcej pytań nie mam.Ale muszę powiedzieć ze obrzydliwy człek jesteś.;-D
|
|
Masumi , nie odwracaj teraz kota ogonem , wyszłaś na WIEŚNIARĘ , bo słoma z butów ci wystaje . A co do lizania , to i może Izabeli i bym wylizał , ale NIGDY nie tobie . tobie , to niech dalej na trawniku liżą bezpańskie psy !
|
|
wiem ze izie byś wylizał,robiłeś zapewnie to już nie jeden raz,więc nic dziwnego ze piszesz o tych psach na trawniku i swojej zonie.Nic już biednej nie pozostało jak podstawić się tylko psu hahahah
|
|
Widocznie lichy z niego lizacz kiedy bidulka woli psom dawać niż jemu :):):)
|
|
Masumi , a co tobie , CIECZKI dostałaś ?
|
|
ej no zezolku stary trolku,powiadasz ze twojej zonie psy lizą jak ma cieczke??niesamowite!!!
|
|
hahaha:):):) No to ładnie :):) Powoli sie wydaje kim jest nasz ogier zezowaty:):):) Zezowaty gratuluję umiejętności i pomysłowości :):)
|
|
Masumi , nie odwracaj kota ogonem ! Czytaj DOKŁADNIE co napisałem o tobie , rusz tą pustą głową , no chyba że służy ci ona tylko do czesania ?
|
|
zezolku stary trolku;-) Nie pisz non stop tego samego.Masz kota to obracaj go jak chcesz i w którą stronę chcesz. A tymczasem zegnam ozięble. Ps.Dziś ma być mały przymrozek więc nie wypuszczaj żony na trawnik do psów bo może wymrozić to i owo;-D
|
|
maruda , ty zdziecinniały INFANTYLNY staruszku , czy nie widzisz , że cię ignoruję ? I nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia , bo PRAWICZKU , jakby krowy w majtkach chodziły , na tej twojej rodzinnej wsi , to byś nigdy psity na oczy nie widział .
|
|
Oj , Masumi jesteś tak pusta , jak wózek pod Biedronką , ale włożyć dwa złote i można cię pchać do oporu . Czy ty umiesz coś sama od siebie napisać , czy tylko małpujesz moje wcześniejsze sformułowania ?
|
|
zezowaty:):) To już i ja jestem prawiczkiem ?? :):) Obsesje masz jakieś na tym punkcie:):):) Widocznie przeszkadza ci twoje dziewictwo i dla tego wszystkich dzielisz swoja ułomnościa sex....ną :):):) No ale cóż poradzic kiedy całe twoje życie przebiega pomiędzy , monitorem, stodołą i liściem łopianu do podcierania :):) A prosiłem , wyjdź do ludzi podnieś głowę do góry i popatrz innym w oczy :) Od tego naprawdę sie nie ślepnie :):) A może i panne jakąś zacna poznasz i pozbędziesz się tego ciężkiego balastu w postaci stule.ki ?? :):):) Spróbuj zezowaty , naprawde warto :):):):) No a teraz lecę na browarka do Warki , jak masz ochotę to zapraszam :):):):):):) Poznasz mnie od razu bo znajomi głośna nazywają mnie maruda:):):):)
|
|
maruda , ja tak jak ty z ch..m na łby , to się nie pozamieniałem i nie mam demencji starczej jak w twoim przypadku . Wszak sam pisałeś , że pozostało ci już tylko trzepanie gruchy . Przypomnieć jak pisałeś , że bierzesz ślub z tym ciotą andzią C vel CXRSa1 ? Ucałuj go ode mnie . To sobie adoratora i godnego " przyjaciela ' znalazłeś .
|
|
A co chcesz sprawdzić czy muszę stawać do Ciebie na palcach zezowaty ? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Autor: kuba1894 , synku , za cienki w uszach jesteś , abym z tobą dyskutował . Lekcje odrobione ? __________________________________________________________ Re: Ekonomik Autor: kuba1894 (---.205.0.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 12-04-12 21:10 Też się tam uczę; D. Jak w każdej szkole trochę nauczycieli wrednych jest, ale powiem Ci, że niewielu ;D. Szkołę polecam ********* jest ;P. Składaj papiery :D Piszę poprawnie po polsku. ......................................................................................................................... Re: III LO i Ekonom Autor: kuba1894 (---.180.92.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 11-04-12 22:19 W ekonomie, to zależy od tego czy chcesz iść do technikum czy liceum, no i przede wszystkim od kierunku. Ogólnie polecam ekonom zajebi*ta szkoła ;D Piszę poprawnie po polsku.
|
|
kuba1894 , synku , ale z ciebie musi być typowa psita i oferma życiowa , że potrafiłAś sobie wybrać typowo MĘSKIEGO zawodu i uczysz się na "księgową " . Nie lepiej było iść na " pielęgniarkę " ?
|
|
... że NIE potrafiłAś ...
|
|
Zez... nie ujawniaj sie na razie ze swoja wrodzona zoofilia.To nielegalne. Napisz do warszawskiego zoo to moze zorganizuja parade na ktorej czele dumnie pokroczysz?A moze TV zorganizuje ci program krajoznawczy-Z GOLA **** ZOOFILA PRZEZ SWIAT? Jest wiele pomuslow odnosnie ciebie.Staraj sie dobrze a ktoras z instytucji rozpatrzy przychylnie twoje podanie i CV.
|
|
siwy... a ty BURA SUKO już zdążyłAś się ocknąć i wstać z barłogu ?, Temat : Pełno ich z rana! Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 27-07-11 07:29 Witajta Nie sadzicie ze tu na forum az roi sie od ,prymitywow' ktorzy jak tylko sie ockna to zaraz tworza bzdetne tematy? ................................................................................................... Jeżeli uważasz , że wydymanie takiego BARANIEGO ŁBA jak ty , to zoofilia - to nie jest to karalne , a jak będziesz mi dobrze ciągnął , to może i rogi ci się wyprostują . ... morał z tego taki , że jesteś jak tani papier toaletowy - siwysiwy i do d..y .
|
|
Ciagnac to moge.Ciebie gola du.pa po asfalcie. Dobrze ze chociaz zerowke skonczyles,zaocznie.Przynajmniej znasz literki.
|
|
siwasuko , ssij pałę ! siedż na d...e i jaja sobie liż , nudzi się i wrażeń szukasz ? po kigo ch..a zaczynałAś PIERWSZA tu głupkowate komentarze ?
|
|
Zez.... widac twoje bezmozgowie po twoich wpisach. Wybacz pojebie!Jak suka moze ssac sobie pale? Dawno nie dostales gola **** w morde?!
|
|
siwasuko , ssij pałę ! ty jesteś do wszystkiego zdolnA , to dasz sobie radę .
|
|
ZEZOWATY QTASIE spisz?????????????????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |