Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
New System |
Witam! Co sądzicie o tym zespole weselnym? ktoś może ich słyszał lub u kogoś na weselu grali? potrzebuje opinii o tym zespole... pomóżcie proszę...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: New System |
grali u mnie na weselu bylo super
|
|
napewno lepsi od przereklamowanych zespolow a sa trzy takie pozdrawiam
|
|
to fajnie, że jesteś z nich zadowolona. Będą też grali prawdopodobnie na moim weselu a jakoś mam takie mieszane uczucia wobec nich więc chciałam się dopytać... A czy ktoś jeszcze ma jakieś opinie? A co Twoim zdaniem znaczy lepsi? W sensie, że muzycznie czy łatwiej się z nimi dogadać, czy coś jeszcze innego?
|
|
POLECAM .-------OK.
|
|
bynajmiej graja na zywo a wokal super a inni to samo gra a panowie sobie obok pija a new system naprawde polecam nie polecam tez zespolu medion wokalistka masakra new system biesiada na zywo super pozdrawiam ania naprawde warto wziac ich na wesele sa super
|
|
ja też byłem na ich weselu było oki , a na żywo to wokal i biesiada , fajny zespół
|
|
dzięki za Wasze opinie :) mam nadzieję, że będę mogła powiedzieć to samo po weselu :D
|
|
New System jest rewelacyjny, byłam na weselach na których grali i z parkietu nie chciało się schodzić... Wielki plus dla Nich za prowadzenie tak zabawy:)
|
|
witam,potrzebuje numer do tego zespołu,pomoże ktoś?
|
|
grali u mnie na weselu tylko ich polecam każdemu:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |