Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
... Cisza przed burzą ... |
... a po nocy nadchodzi dzień , a po burzy spokój ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ... Cisza przed burzą ... |
... nadszedł czas , aby zatopić sztylety we krwi wrogów ...
|
|
ty zezowaty to chyba masz cos z główką nie tak ....
|
|
Hahahahahahaaha!!!:DDD to jasne już od dawna że to półgłówek a objawy jego psychicznej choroby osiągnęły już apogeum. Chyba bez Choroszczy się nie obędzie:DDDD
|
|
nie wiem czy tu i chorszcz pomoze ten zezowaty chce na siebie uwage zwrócić czy jest az tak je....ty ....
|
|
KUTASY PISZĄCE POWYŻEJ , JAK PSIE NAPLETY NIC NIE KUMACIE I NIE KOJARZYCIE , TO SIAD JAK PSY NA DU.PIE I JAJCA LIZAĆ . To są słowa cytaty z piosenek/melodii , jakie sobie nuciłem pod nosem , gdy ich słuchałem . Temacik ten miał na celu SPROWOKOWANIE i wybawienie z " dziury " pewnego DEBILA tu piszącego i odzwierciedlał mój dobry humor , bo WRESZCIE KOŃCZĘ " ZABAWĘ " Z TYM IDIOTĄ .
|
|
Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
to jest choroba nie trzeba sie z tego czlowieka smiac tylko mu pomóc dajcie dla zezowatego jakis namiar na dobrego psychiatre i okuliste ....
|
|
Autor: jaro2818, a CO TO JEST , z twojej gimnazjalisto strony , takie pisanie ? ___________________________________________________________ Re: york Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 08-05-12 00:28 Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 14-04-12 19:51 pól litra bezyny zapalki i po sprawie .... Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 20-04-12 22:32 dawaj tego kundla to ci go ogole ____________________________________________________________ CO ZA DEBIL I WSIOWY CWANIACZEK , jaja też sobie GAMONIU opalasz ? DZIŚ WIECZOREM DOWIESZ SIĘ dzieciaku , DLACZEGO tak napisałem i zobaczysz , czy i KTO się odezwie . Skończę " zabawę " z pewnym IDIOTĄ z tego forum .
|
|
"Głupota to wielki ciężar, lecz ten, kto go dźwiga - nie czuje go";)
|
|
zezol jak cie morda swedzi to chetnie ci podrapie ty jestes psychiczny wiec powinienes sie leczyc zal mi ciebie nie bede sie zniżał do twojego poziomu wiec koniec dyskusji ....
|
|
Autor: jaro2818 , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . a jak nie , to czochraj bobra !
|
|
Re: Mechanik jednośladów Łomża i okolice Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 23-09-11 20:56 dwon napewno ci pomoge 515523600 __________________________________________________________ .... kozaczku z miodem w uszach i piórkiem w d...e , a ten jest aktualny ? kupię nową kartę i zadzwonię , no chyba , że podasz e-maila ? .................................................................................................................... Re: Przedszkole nr 10 Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl) Data: 02-04-12 18:15 to nie przedszkole jest zle tylko opiekunki moje dziecko tez chodzilo do 10 zero podejscia do dzieci nauczycielki malo sie ruznia od gestapo ...................................................... wtórny analfabeto , a może sam byś się do przedszkola cofnął ? JAK MOŻNA WYPISYWAĆ takie BZDURY ?
|
|
zezowate szczescie daj se na luz bo juz zygac sie toba chce i nikogo twoje bebilskie tematy nie kreca poza toba 001
|
|
przepraszam debilskie 001
|
|
o a co tu sprzedają bo taka kolejka ????
|
|
Autor: jaro2818 i żeby mi to napisać ZAŁOŻYŁEŚ PRZED CHWILĄ NOWY NICK ? Prawda w oczy kole , " bohaterze " z za monitora . Jak ci nie pasi , to nie czytaj i głupio nie komentuj , jest tyle ciekawszych tematów obok . Nikt cię nie zmusza . A i TRZEBA BYŁO SAMEMU mnie PIERWSZY , wcześniej nie prowokować , razem z tym obszczymurkiem Autor: Janusz kos szukaliście ch..a do d...y , to TERAZ nie płacz synku .
|
|
Autor: bialy1410 (---.lomza.mm.pl) , ---- DWA POSTY ! przypadek ? Autor: jaro2818 (---.lomza.mm.pl)
|
|
nie wiem chlopie o czym piszesz co ty na punkcie tego forum masz jakoś obsesje czy co daj se na luz i nie szukaj nowych kumpli 001
|
|
Jak nie wiesz , to siad na łapach i jajca lizać ! Jak ci nie pasi , to nie czytaj i głupio nie komentuj , jest tyle ciekawszych tematów obok . To , AŻ TRZECI tWÓJ POST na forum , brawo synku !
|
|
z tego co piszesz to robciu i ty zezowaty to tez ta sama osoba bystry z ciebie facet tak trzymaj 001
|
|
synku , a może się " przybijemy " , że ty to jaro2818 ?
|
|
Autor: bialy1410 (---.lomza.mm.pl) Data: 08-05-12 21:59 z tego co piszesz to robciu i ty zezowaty to tez ta sama osoba bystry z ciebie facet tak trzymaj 001 że ja niby zezowate szczęście ???? buuuuuuha ha ha ha ha haaaaaa zazuś normalnie jaja , jak na Wielkanoc ...
|
|
daj se na luz chlopie i idz juz spac niechce mi sie drazyc tego glupiego tematu zegnam 001
|
|
a to że niby o mnie chodzi ??? nie rozumiem czasami takich ludzi .......
|
|
robciu , nie zmieniaj teraz providera , bo ktoś pomyśli , że ja mam rozdwojenie jażni , jak bialy1410 vel jaro2818 .
|
|
nie no coś ty zezowaty ... ha ha ha haaa trzeba być na prawdę głupcem żeby tak pomyśleć , przecież biorąc na logikę ja to jestem ja , a ty to jesteś ty ......... ja nie jestem kameleon .... jestem i byłem robciu i będę :)
|
|
Jak ktoś jest ograniczony umysłowo i ma kompleksy , jak autorzy Janusz kos lub bialy1410 vel jaro 2818 , to mogą pisać tylko z andzią C vel vel CXRSa1 .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |