Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŻWIR gdzie zamówić ? |
Gdzie najlepiej i najtaniej kupić w Łomży żwir? Proszę o namiary do osób którzy rozwożą lub posiadają żwir ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŻWIR gdzie zamówić ? |
my braliśmy u P.Skrodzkiego - jedwabne - 514631246
|
|
Dziękuję za odpowiedz jeśli ktoś ma jeszcze jakieś namiary kto wozi żwir to proszę o podanie,bo ciężko coś w google wyszukać
|
|
Masakra ...
|
|
Może ktoś jeszcze poda namiary na kogoś kto wozi żwir?
|
|
PHU WÓDEX Miastkowo
|
|
ja brałem od 662 916 875 ale nie wiem czy jest z Łomży
|
|
Dam Ci za darmo przyjeżdzaj i zabieraj.
|
|
z Pepeesu wozi taki andrzej.. Ale nie mam numeru. Jedz tam i sie zapytaj :)
|
|
fanka bocianka poważnie masz? a ile i gdzie mam przyjechać?:) AllVanDi dzięki ale nie mam pojęcia kogo tam zapytać a tam za dużo osób pracuję ,by każdego pytać z osobna.Jak byś miał jakiś kontakt to ok
|
|
Niestety nie mam numeru telefonu szukałem ;( Jedź tam do pepeesu ale tam dalej co jest ten sklep. Nie tu Obok sklepu Eldor tylko tam dalej co Ziemniaki wożą. Tam będzie taka brama na wprost. pójdź tam i się zapytaj o tego andrzeja. Wiem ze wozi ciągnikiem ruskiem i przyczepo wywrotko. za przyczepę żwiru bierze chyba około 40zł?? Nw nie chce skłamać. najlepiej będzie jak tam pojedziesz i się zapytasz. zapytaj tam pierwsze osoby;)) Jak nie wiesz gdzie jest Pepes to na poznańskiej ;D Pozdrawiam;)) Mam nadzieję że pomogłem ;))
|
|
695594619 tego goscia sie zapytj
|
|
889 468 861 z p. Tomkiem, zapytaj, powiedz że nr od koleżanki z forum dostałeś to będziesz miał po taniości, powodzenia.
|
|
8. Daję namiary na naprawdę dobrą firmę od sprzedaż żwiru Warszawa Solidni i uczciwi. Jak powiedzieli, tak zrobili. Jestem zadowolony z ich usług. Warto, oferują roboty budowlane, transportowe, wyburzeniowe. Kontakt – solidbud24.pl, tel 602322618 http://www.google.com/recaptcha/api/img/clean/refresh.png
|
|
Na żwirowni maja dobry żwir.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |