Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
butelki |
Witam, pewnie ponawiam temat ale nie chce mi się szukać wcześniejszych tematów. Orientujecie się może gdzie jest skup szklanych butelek po wódce i jaka jest cena?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: butelki |
ooo z tym to chyba bedzie maly kłopot bo ja nie slyszałam zeby w lomzy cos takiego bylo, najlepiej to sie taksówkarzy zapytac oni pewnie wiedza. muffi
|
|
no kurde.... mam problem bo "śmieciarka" nie chciała wziąć worków z butelkami a w kosz się nie zmieszczą. Mam ich od holery....
|
|
no kurde.... mam problem bo "śmieciarka" nie chciała wziąć worków z butelkami a w kosz się nie zmieszczą. Mam ich od holery....
|
|
jedyne wyjscie to porozwoz po roznych koszach jak masz moze taka mozliwosc bo smieciarka jak bys dala 2 tysiace to by zabrali muffi
|
|
mufka dzięki za rade
|
|
nie ma za co :-) sprobuj porozwozic bo tak to sie yego nie pozbedziesz ;-) pozdro muffi
|
|
Idź kup worki zobacz kiedy u ciebie jeżdżą i po kłopocie http://www.mpgkim.lomza.pl/ Chyba raz w miesiącu zabierają szkło ale musisz się dopytać
|
|
a tak wgl to się zapytam gdzie skupuja szkło bo mam też słoiki na zbyciu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |