Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odgrzeje temat. Pranie tapicerki... |
Wiem ze to taki odgrzewaniec, ale moze cos sie zmienilo. Gdzie w Lomzy lub okolicy mozna solidnie i za rozsadne pieniadze wyprac tapicerke samochodowa? Chodzi o fotele, boczki, podloge i ewentualnie podsufitke.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odgrzeje temat. Pranie tapicerki... |
W łomży to jedynie na Prymie ale to spory koszt. Tez chciałem prac ale stwierdziłem, że za drogo. kupiłem środki i sam prałem i jest jak nowa ( jedyna wada ze musi schnąć troche dłuzej). W białym sie pytałem to cała tapicerke 200 zł
|
|
Dzieki za update aapbaa. A ile koszt mniej wiecej?
|
|
najmarniej 150zł i w górę, jeśli jesteś zainteresowany odezwij się do mnie na meila, mogę się tym zając, więcej info na meila
|
|
Znam takiego takiego chlopaka co robi pranie tapicerki solidnie i w rozsadnej cienie napisz mi na zpitlomza@poczta.fm
|
|
Dzieki Panowie, Odezwe sie na 100%
|
|
kedziorek8 ile to ta rozsądna cena?
|
|
to ja gora:)) mam odkurzacz pioracy i jest koncowka do prania tapicerki--------ale jeszcze nie sprawdzilam -teraz jest odpowiedni czas ----------wiec biore sie do dziela:)))moze ktos jest chetny na pierwszego do sprawdzenia? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Pralnia na Krasce zapytaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |