poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liceum Zaoczne dla Dorosłych.

Witam. Mam pytanie czy jest w Łomży Liceum Zaczone dla Dorosłych po Gimnazjum ?? Oprócz Wojska Polskiego ,może ktoś coś słyszał o takiej szkole w mechaniaku ? nie mogę tylko informacji znaleść na temat tej szkoły .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liceum Zaoczne dla Dorosłych.

Takie liceum w mechaniaku zostało juz chyba rozwiazane,poniewaz nie bylo chetnych.

Wiem, ze takie liceum od lat jest w CKP na ul. Przykoszarowej (państwowe i bezpłatne)

Zbych

sekretariat przy ulicy Przykoszarowej, budynek na terenie ZSMiO po lewej stronie (tam chyba jakies kursy dla ZDZ są czy coś takiego), a zajęcia odbywają się w budynku przy Sikorskiego. Na pewno zaoczne i na pewno bezpłatne.

Jakie dokumenty są potrzebne?

Na Legionów, blisko Statoil

temat trochę zapomniany, ale może komuś się przyda :) właśnie wystartowała rekrutacja do L.O. dla dorosłych w Żaku :) zaocznie i za darmo

Tak, za mechaniakiem jest ta szkola, chyba nawet dobrze ucza, z tego co sie orientuje to swiadectwo gimnazjum zdjecia i dowod

pazura

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org