Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chlopak-tak czy nie? |
Hej! Czy jak chlopak ma zajebiste ciuchy typu crrop,rurki,yeans z widnymi elementami i ogolnie db sie ubidmra to czy od razu musi byc gejem? Dlaczego ludzie z lomzy nie rozumieja ze my hetero tez chcemy wygladac i byc na czasie z moda? Piszcie co na ten temat uwazacie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chlopak-tak czy nie? |
********** do szkoły i za książki się weź. Brak słów... Cytując pewnego użytkownika "Masakra..." Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Łomżyniacy sie nie znają.Bo tylko jebane dresy łażą i myślą że żądzą.Ale na śląsku np jest inaczej tu są sami metale skejci,emo 3% to dresi w 80% metale Kurczak1980
|
|
Zal ŁKS ostatnio ostro po dupie od WISEŁKI dostaliscie:-D Lubie to!
|
|
Szacun ,,Kurczak'' kocham Šląsk tylko troche tam szaro
|
|
wczoraj był niezły koncert nie wiem czy jesteś w klimatach ale był koncert Judash Priest w spodku Kurczak1980
|
|
a w sprawie tego programu to podaj gg lub odezwij się na prv Kurczak1980
|
|
Jak to na priv bo nie wiem :-) od nie dawna z tego kozystam
|
|
mail ale zaraz ci pomogę Kurczak1980
|
|
Mi się ta nowa hipsterska moda nie podoba, co kto lubi. No ale sorry, jak facet nosi apaszkę czy jak to tam się zwie, to wygląda to dla mnie gejowsko i nic na to nie poradzę ;] No i oczywiście raybanany zerówki musowo.
|
|
Tylko w tej kwestii się nie zgodzę "zajebiste ciuchy typu crrop". Jest znacznie więcej lepszych marek odzieży chociaż jeszcze nie w Łomży. Ale owszem trzeba dbać o wygląd tylko bez noszenia torebki.
|
|
żeby fiut usechł temu co zlikwidował przymusowe wojsko
|
|
|
facet to facet jak chce sie ubierac jak ciota to niech sie liczy ze w lep dostanie i tyle. nie robcie z siebie parowki w opakowaniu z opietymi jajami z torbo i pedalskim szalikiem. jeszcze do tego grzywa jak u jorka.... a dzie do hoja masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! CZY TO QWA JASNE :)
|
|
Brawooo Czesiu !!!!!:):):) Jesteś wielki :):):):)_
|
|
Z ta apaszka to mz przesada ale Mrozu ja nosił nie kazdemu w tym do twarz a co za duzo to nie zdrowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |