Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CHodnik |
Witam. Jeżeli za chodnik przylegający do posesji odpowiadam ja tz. odśnieżam i sprzątam - ok! A jeżeli pozapadal się i kostka jest zniszczona to też ja czy mogę to gdzieś zgłosić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CHodnik |
ty masz to naprawić adam
|
|
Odpowiedzialność za stan chodnika publicznego, spoczywa na zarządcy drogi. Zarząd Dróg Powiatowych w Łomży 18-400 Łomża ul. Poligonowa 30 tel. 86 218 41 89 fax. 86 218 34 45 sekretariat@zdplomza.com
|
|
A skąd ta pewność, że powiatowy zarząd dróg odpowiada za akurat ten kawałek chodnika?
|
|
Do Autor: księgowy Jeżeli ten kawałek chodnika jest publiczny to niestety odpowiada zarządca dróg. Chyba że ten kawałek chodnika znajduje się na posesji właściciela. Zainteresowana osoba jak zadzwoni to otrzyma konkretną odpowiedź.
|
|
....powiatowy zarząd dróg - odp.że to jest teren miasta i za to odpowiada prezydent . To co musze udać się do Ratusza ? ma ktoś namiary na kogoś w Ratuszu ?
|
|
Urząd Miejski Centrum Obsługi Mieszkańców Maciejewski Adam Telefon: 86 2156829 e-mail: a.maciejewski@um.lomza.pl (najwyżej poda kontakt do odpowiedzialnej osoby).
|
|
Chodnik na przykoszarowej przy jednostce cały w błocie a WP MA TO W … włącznie ze strażą miejską Max
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |