wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CHodnik

Witam.
Jeżeli za chodnik przylegający do posesji odpowiadam ja tz. odśnieżam i sprzątam - ok! A jeżeli pozapadal się i kostka jest zniszczona to też ja czy mogę to gdzieś zgłosić?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CHodnik

ty masz to naprawić

adam

Odpowiedzialność za stan chodnika publicznego, spoczywa na zarządcy drogi. Zarząd Dróg Powiatowych w Łomży
18-400 Łomża
ul. Poligonowa 30
tel. 86 218 41 89
fax. 86 218 34 45
sekretariat@zdplomza.com

A skąd ta pewność, że powiatowy zarząd dróg odpowiada za akurat ten kawałek chodnika?

Do Autor: księgowy Jeżeli ten kawałek chodnika jest publiczny to niestety odpowiada zarządca dróg. Chyba że ten kawałek chodnika znajduje się na posesji właściciela. Zainteresowana osoba jak zadzwoni to otrzyma konkretną odpowiedź.

....powiatowy zarząd dróg - odp.że to jest teren miasta i za to odpowiada prezydent . To co musze udać się do Ratusza ? ma ktoś namiary na kogoś w Ratuszu ?

Urząd Miejski Centrum Obsługi Mieszkańców Maciejewski Adam Telefon: 86 2156829 e-mail: a.maciejewski@um.lomza.pl (najwyżej poda kontakt do odpowiedzialnej osoby).

Chodnik na przykoszarowej przy jednostce cały w błocie a WP MA TO W … włącznie ze strażą miejską

Max

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org