Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naleśnikarnia Arlekin |
Mam bardzo przykre doświadczenie z tym lokalem i chcę o tym napisać, bo co kilka minut słyszę ich reklamę w radiu. Wszedłem nawet na ich e-stronę, ale nie mozna tam wpisywać uwag, więc robię to na publicznym portalu. W ubiegłym roku poszliśmy tam całą rodzinką na naleśniki. W lokalu pusto, dwie młode panie za ladą mocno znudzone z kwaśnymi minami. - Dzieńdobry, dzieńdobry. Siadmay do stolika i zaczynamy czytać menu, by wybrać jedzenie. Siedzimy i czekamy kilka minut, aż podejdzie do nas któraś z pań. Wchodzą inni klienci i podchodzą do lady, po czym zamawiają naleśniki. Jestem zbulwersowany, że od nas nie przyjęto zamówienia. Zwracam na to uwagę, a one oburzone moją uwagą, tlumaczą, że zamówienia sklada się tylko przy ladzie. Dlaczego nikt mi o tym nie powiedział? Czemu pani nie spytała nas o zamówienie? Poczułem się upokorzony. Czas to pieniądz i nie stać mnie na marnowanie go w ten sposób. Obiecałem sobie, że moja noga więcej tam nie stanie i wszystkim znajomym odradzalismy ten lokal, ale może coś się zmienilo? Napiszcie jakie są Wasze uwagi na temt jakości obsługi w tym lokalu? Czy zatrudniony tam personel nadal olewa klientów? W wielu porządnych lokalach w widocznym miejscu jest tabliczka z napisem: "Jeśli uważasz, że zostałeś źle obsłużony: Dzwoń do właściciela tel..........:" gdyby w naleśnikarni tak było, właściciel miałby dużo więcej klientów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naleśnikarnia Arlekin |
O masz :-D,jaki burżuj z Ciebie,ciężko ruszyć tyłek do lady i zamówić tylko się rozsiadł pan i myśli że przyszedł z rodziną do ekskluzywnej restauracji. Że w takiej Łomży takie arystokractwo,panicze hehe,potem się bulwersują.
|
|
W tamtym roku raz byłem,weszliśmy,podeszliśmy do lady,zamówiliśmy,usiedliśmy przy stoliku,kilka minut czekania,naleśniki dostarczone do stolika.W sumie mi smakowało,nie narzekam.
|
|
Do teściowej też chodzisz pewnie z żalem że żonę źle wychowała:)))
|
|
nick sam mowi za siebie nie tutejszy zamiejscowy
|
|
kim trzeba być żeby tak się upokarzać tutaj, chłopie jeśli czas to pieniądz to wyjdź z tą i zajmij się pracą a nie strugasz głupa i się żalisz że jesteś wielki PAN !!!
|
|
"Poczułem się upokorzony. Czas to pieniądz i nie stać mnie na marnowanie go w ten sposób. " dobrze że nie kazałeś nisko się kłaniać i całować w pletwę że raczyłeś wstąpić do lokalu :)))) Panie z Naleśnikarni powinny wywieść taką tablicę>>>>> powinny fotę tobie cyknąć i umieścić
|
|
buahahhaa, co za pajac! w MC tez do Ciebie podchodza?
|
|
Toś se chłopie przypomniał bolączke po 1/2 roku :):):)
|
|
Witam. Ja byłam tam z koleżankami miesiąc temu.Weszłyśmy,wzięłyśmy menu i usiadłyśmy do stolika.Po kilku minutach podeszła do nas kelnerka i przyjęła zamówienie.Była uprzejma i z uśmiechem przyjęła Nasze zamówienia.Po chwili dostałyśmy pyszne naleśniczki.Po zjedzeniu podesżłyśmy do lady,aby zapłacić.Dostałyśmy karnety i wyszłysmy.Pobyt tam wspominam jak najbardziej pozytywnie.Do wieśmin:Od roku mogło dużo się tam zmienić,ja napewno tam pójdę jeszcze nie jeden raz.Pozdrawiam
|
|
Upokarzający jest to że te Panie muszą obsługiwać takich baranów:((((( Baranie szacunku drugiej osoby nie kupisz za żadne pieniądze.
|
|
CXRSa1, a w Kolnie to niema takich problemów , tam pewnie każdy klient w gajerku i krawacie , ..... " bo klient w krawacie jest mniej awanturny "
|
|
Wiesmin. Posłuchaj!!!! .Czy ty uważasz ,że ten portal to słuzy do obrabiania komuś dupy? Jak tak to sie pomyliłeś, bo jest na to art. i żarty sie konczą. Wszyskich przed tym ostrzegam.
|
|
zezowate szczęscie produkuj się biznesmenie z Konarzyc:)))
|
|
andzia C , ty masz jakąś obsesję ... Wesołych Świąt dla ciebie i całej twojej rodzinnej podkolneńskiej wsi CXRSa1 ,
|
|
pamięć jak Prezesa lato pół roku paragon w sejfie leżał? ;]
|
|
Hahahhahahaha ... zezowaty może wkleisz moje zdjęcie czy linka z moim profilem wreszcie:))))tylko znów się nie pomyl i cudzego zdjęcia nie wklejaj:)))))))))) Hakerze:))))))))))))))))))))))))
|
|
masz tu andzia C , coś dla ciebie z okazji świąt : smacznego jajeczka , mokrego dyngusa ...
|
|
zezowaty tak po cichu kup córce narzeczonego bo normalny chłop popatrzy że będzie miał debila za teścia to nie będzie chciał się w chajtać tylko spitoli:))) no może jakbym się skusił no ale wiesz 48 lat to chyba za dużo pewnikiem by odrzuciła moje zaloty:)))
|
|
zezowaty idź żonce pomóc w przygotowaniach świątecznych a nie mi tu 4litery zawracasz:))) A tak poza nawiasem córa lubi na k...ać dubstepa http://www.youtube.com/watch?v=LXO-jKksQkM jak nie to musi mieć więcej niż 48 lat no to zapewne zostanie staro panną:))))
|
|
Masakra ...
|
|
potomkowie orztrzasaczy gnoju gdyby mogli to do restauracji by przynisli własne kanapki zawinięte w Dziennik Powszechny tak więc takie normy jak podejście kelnerki do stolika i przyjecia zamówienie sa dla nich kompletnie obce czego świadectwo daja w krytyce zakładajacego post. U potomków roztrzasaczy gnoju samoobsługa czyli marchew czy brukiem z roli sam wyrywa aby się szybko pożywić. Santreo
|
|
Bywam czasami w Naleśnikarni i żadnej niemiłej obsługi nie widziałam, zawsze podchodzą i osobiście zbierają zamówienia. Zdarzały się małe wpadki,ale nie przekreśliłam z tego powodu lokalu,bo w sumie mi tam smakuje ;-)
|
|
Od zeszłego roku zmienił się właściciel o ile mi wiadomo, obsługa raczej też. Kultura powinna być w każdym lokalu niezależnie od miasta.
|
|
Ja byłem i wrażenia też ok, nie musiałem podchodzić do lady kelnerka sama podeszła po zamówienie po ok 10 minutach przyniosła naleśniki, czasami warto się wybrać
|
|
straszne chamstwo sie tam zjezdza z calego swiata..gryczana niedogotowana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bardzo miła obsługa, pyszne naleśniki :) zawsze dostajesz to, co sam dajesz, proste!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |