Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosowanie szkółki Nivea na Łomże- ostatni dzień- tak mało brakuje-glosujemy |
http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html jesteśmy na 102miejscu a musimy być w 100- do dzieła!!!!Dzieci na to liczą:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosowanie szkółki Nivea na Łomże- ostatni dzień- tak mało brakuje-glosujemy |
Może tak będzie łatwiej : http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html Jestem jak najbardziej za każdą inicjatywą , która promuje masze miasto , ale nie chcę być tu fałszywym prorokiem , TU NIC NIE WYPALI ! To jest grajdołek , gdzie NIKOMU I NIC SIĘ NIE CHCE ! Większość mieszkańców tego miasta , to tylko wieczni malkontenci , którzy potrafią tylko narzekać i negować wszelkie inicjatywy . Nic od siebie , nawet małe " dziury , pipidówy " z 10 000 mieszkańców nas wyprzedzają , WSZYSTKIM , TYLKO DAĆ NA TACY , wiecznie roszczeniowa postawa , a i tak będą narzekać , że coś nie tak . Był kiedyś taki trener/selekcjoner piłki kopanej , który mówił , że da sobie wąsy ogolić , a ja Wam mówię , że dam sobie jaja ogolić jak wejdziemy . OBYM SIĘ MYLIŁ !
|
|
Re: Głosowanie szkółki Nivea na Łomże- ostatni dzień- tak mało brakuje-glosujemy |
Na godz 19 brakuje ok 500 głosów do pierwszej setki.Jeśli teraz odpuścimy to później będzie trudniej ,Jak to zwykle bywa zapał nas opuści.A więc GŁOSYJEMYYYYYYYYYYYYY
|
|
http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html GŁOSUJMY ! przecież nic to nie kosztuje , a od przybytku głowa nie boli !
|
|
a co z placami zabaw nivea? h0jowe forum
|
|
Autor: h0j , to co kiedyś wcześniej pisałem : JEDEN CH..J , TYLKO W INNYM OPAKOWANIU ! ŻENADA !
|
|
przy pomocy "yopmail" można założyć nieograniczoną liczbę kont. Ja jestem blisko setki. Do 24:00 mamy czas. Brakuje około 450 głosów. Działamy!!!
|
|
Godz 20 .Brakuje 123 głosy
|
|
To już niedużo wam brakuje , dacie rade dociągniecie :):)
|
|
Dziś kończy się tylko I etap i 25 pierwszych z listy wygrywa a reszta gra dalej, temat trochę mylący, żeby nikt nie pomyślał, że jutro to już nie trzeba będzie głosować :p
|
|
Zeaowate Szczescie dawaj jaja :D Jesteśmy w 100 ! ! ! Dopóki grasz jesteś zwycięzcą:
|
|
abyśmy się teraz utrzymali więc jeszcze niech ktoś głosuję jak tego nie zrobił..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |