Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idziemy do knajpy? |
Do których barów albo pubów przychodzą ludzie po trzydziestce albo po czterdziestce... Bo po piędziesiątce to już pewnie nie chądzą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idziemy do knajpy? |
Kufelek Mordownia....
|
|
przestań, likwidują wszystko dla tych po trzydziestce, są tylko lokale dla dzieci niestety
|
|
@uciekajacy Lokale "dla dzieci" przynajmniej przynoszą zyski ;)
|
|
w piątki od 20 kwietnia będzie w u milesia na legionów można potańczyć przy każdej muzyce najwięcej hitów z lat 80 spory parkiet do potańcówki piwo wódka i coś do przekąszenia gitara gra
|
|
ale tam chodza osoby niepelnoletnie przeciez, wiec o czym tumowa?
|
|
w piątki tylko będzie dla pełnoletnich będzie reklama plakaty po po 10 kwietnia atmosfera ma być przeboje typu Modern Toking Bony M nawet disco polo\bo ludzie lubią przy tym potańczyć no i hity grane w radiu ale to od 20 kwietnia w piątki przynajmiej jest gdzie potańczyć a nie jak w amnezji reklamują w piątki dancingi a leci sieczka i niema miejsca do tańca ja lubię potańczyć i nielubię się gnieździć jeden na drugim gitara gra
|
|
o miło, miło :) w święta jest totalna masakra, nie ma gdzie potańczyć, w Amnesii brak wolnych miejsc, inne lokale skupiły się tylko na chrzcinach i weselach. JA CHCĘ POTAŃCZYĆ!!!!!!!!!
|
|
na razie poćwicz przy radyjku
|
|
pierwsze 2 tygodnie to będzie masakra wszędzie a najbardziej w soboty dlatego sam lubie potańczyć i szukam lokalu gdzie jest trochę więcej parkietu niż w amnezji gdzie ostatnio w piątki im się zjebało bo reklamują dancing a jest jakaś żeźnia lubię potańczyć przy każdej muzyce a najbardziej przy przebojach z lat 80-90 no nasdzej polskiej a od 20 kwietnia słyszałem że urozmaicona muza ma być tam na legionów u tego milesia gitara gra
|
|
|
|
znajomy88 mnie rowniez ten temat interesuje i podzielam twoje zdanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |