wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szkoły policealne

Warto się kształcić w płatnych szkołach policealnych? Co o tym sądzicie?

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szkoły policealne

Zalezy jeszcze na jakim kierunku...

Psychologia.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Szczerze... ja bym nie szla na to... nie wiem duzo osob konczy ten kierunek i to studia i nie ma przyszlosci po tym... moim zdaniem... ale twoj wybor zycze powodzenia:)

Znaczy ta psychologia to będzie tylko taki dodatek. Bo chcę wziąść dziennie studia i tą psychologię zaocznie jako szkołę policealną :)

A na jakie studia planujesz sie wybrac?? Nie wiem rob jak uwazasz... w sumie papierek zawsze jakis dodatkowy bedziesz miala/ mial:)

Pracę Socjalną :)

Praca socjalna + psychologia... zawsze to cos;d

Szczególnie że chcę w domu dziecka pracować :)

Oooo to dluga droga przed toba;d

Szkoła policealna i psychologia??

Sorry, ale nawet nie ma kierunku psychologii w studiach podyplomowych, więc jakie uprawnienia daje Ci psychologia po szkole policealnej??

Z tego co wiem to oprócz 5letnich studiów mgr żeby pracować w zawodzie psychologa trzeba jeszcze zrobić 2letni jakiś kurs, ew. możesz iśc na 3letnie studia psychologia dla magistrów, ale to po wybranych kierunkach... Więc zastanów się!

No chyba ze ktos ma znajomosci...

A jak chcesz pracować z domu dziecka to polecam pedagogikę opiekuńczo -wychowawczą lub pedagogikę resocjalizacyjną i studia podyplomowe z socjoterapii :)

A wiec dluga drooga przed Toba;d

Jak dobrze pójdzie to w 5lat się wyrobi :P

oby 5 lat;d

Nikt nie powiedział że będzie łatwo :)

W zyciu nie ma lekko ,a wiec powodzenia zycze;)

a może opiekunka środowiskowa lub opiekun w domu pomocy społecznej? Nauka w szkole policealnej daje uprawnienia do pracowania w danym zawodzie, mamy też inne kierunki, zapraszam na stronę http://www.zak.edu.pl/pl/lomza/cennik/ W ŻAKu możesz uczyć się za darmo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
rolnictwo
Sprzedam konstrukcje, namioty foliowe 30x7 m - 2 sztuki. Piec nadmuchowy do folii 50 kW, ciągnik C60 i maszyny rolnicze.
tel. 518362475
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org