czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wesele

Witam, wiem że temat byl juz kilkakrotnie ale zaryzykuje bo czytajac starsze watki mozna sie pogubic:) Szukam zespolu, makijazystki i fryzjerki na wesele pomozcie

pazura

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wesele

ech .......

Limuzynę mogę Ci polecić.

flesz amor cool

Zespół COOL

Polecam zespół "Non-Stop". Fajnie grają, chcesz to mam namiary.

Zespół AMOR :)

polecam zespol cool. Jesli chcesz ich sprawdzic to maja swoja strone internetowa. Wystarczy wpisac w wyszukiwarce zespol cool i ci sie wyswietli.

polecam zespół FIRMA JP

.

również poleca zespół AMOR

Dj. wituś ha ha ha ha haaaa
MASAKRA!!!!!!!!

cool zajety:(

pazura

MASAKRA ...

Polecam zespół Amor , byłem na weselu po za łomżą jak grali i new system też się starali Polecam na śluby łomża powiiny byc do nich kątakty

a mozesz podac ich stronke?

pazura

http://zespol-amor.dzs.pl/
system chyba niema.

www.zespol-amor.dzs.pl/

LUDZIE ZEPSOL NON STOP I AMOR TRAGEDIA I JESCZE RAZ TRAGEDIA CO DO NON STOP TO WOGOLE DZIADKI NIECH WPIERW NAUCZA SIE UDAWAC DOBRZE ZE GRAJA A GLOS WOKALISTY TO JAKAS POMYLKA JEZELI SZUKACIE ZESPOLU NA STYPE TO BARDZO GORACO POLECAM NON STOP I AMOR :)

marcin 32 wydaje mi sie ze oczerniasz dobre zespoły masz dwa posty czyli załozyłes poto login zeby tylko oczernić poleć swój zespół hehehe

ktoś ma naprawde tupet żeby założyc login i oczernić kogoś to jaki zespół polecasz ?

zespol amor, jeden co gra to moj kuzyn

witam sam gram w zespole niepowiem w jakim:) ale niepolecajcie zespołów na forum lepiej napisac na meila jakiś dobry zespół te zespoły co tu są wymienione to dobrze znam jestem w tym rynku 15 lat i wiem co się dzieje a kolega marcin 32 nie może przeżyć ze nikt nie wymienił jego zespołu taka jest prawda naszczęscie nikt niewymienił mojego zespołu bo i mie by skrytykowal \

także najlepiej poproście meila i wysyłajcie nzawy zespołów meilem tak najlepiej i to rada też do kolegów po fachu jak nawet chcecie sami sie zareklamowac to wyslijcie na meila ja tak robie od kilkunastu lat :)

pozdro

Po pierwsze nie gram w zadnym zespole ale znam sie na muzyce. Po drugie moja krytyka jest uzasadniona. Po trzecie jezeli mowimy o zespole ktory umie grac i spiewac polecam Studio band, GTW, Jak wiatr z kadzidla to sa zespoly a nie jakis non stop czy amor ludzie prawda kole w oczy niestety pozdrawiam.

moj mail to pazura1303@interia.eu

pazura

Łał... to do Kadzidła dotarła cywilizacja. Wokalistka z zespołu jak wiatr beczy jak owca więc to słaba reklama.

czytam czasami opinie na temat zespołów na wesele i stwierdzam ,że wszystkie te ,,kapele ,, grają tak samo te same podkłady-dyskietki jedyna różnica to wokal,a dobrych wokalistów jak na lekarstwo. Dla mnie zespół to taki co gra na wszystkich instrumentach ,a nie na scenie stoją dwa klawisze i jeszcze nie podłączone komedia,ale jak się komuś podoba

Nie no paranoja normalnie. Na tym forum ogłaszają się zespoły które nic wspólnego z muzyką nie mają, to co prezentują ciężko nazwać śpiewem a tutaj kurpianeczka przyczepiła się do zespołu jak wiatr.

Po prostu nie robie nikomu reklamy wymienilem dwa zespoly z lomzy jeden z kadzidla ktore graja i spiewaja jak nalezy ale jezeli ktos zaklada post ze non stop i amor to zespol to ludzie smiac mi sie chce, nie wiem czy zaliczyl bym ich do kabaretu po prostu przestanmy sie oszukiwac i zacznijmy nazywac rzeczy po imieniu.Zespol to nie graty na scenie i trzech slupow zespol to dobry wodzirej mila obsluga dobry wokal i sprzet ktory jest adekwatny do 21 wieku pozdrowionka

do MUZYK: heheh smieszny jestes 15 lat w branzy wlasnie widac twoje zacofanie zachwalasz sale weselna ktorej nikt nie poleca. A jezeli chodzi o mnie powtarzam nikt mojego zepsolu nie zkrytykowal bo go nie mam i widocznie dusisz sie jak czytasz negatywna opinie na temat swojego zespolu ale nie zalamuj sie przetlumacz sobie ze po 15 latach jak mowisz siedzenia w branzy wypaliles sie i w takim momecie mowimy tobie dziekuje dobranoc.

naszczęscie nikt tu niepisze o moim zespole ale co się oszukiwać w lomży gra kilka zespołów co grajo wszystko na żywo , a ludzi niewszystkich na to stać specjalnie po to założyłes post zeby krytykować ale to jest forum wiadomo

a co do sali jedni ja plecają drudzy nie jak ze wszystkim

A ja myślę,że każdy ma prawo wyraźić swoją opinię. O gustach się nie dyskutuje. Jednemu podoba sie to a drugiemu co innego.

no właśnie mała mi jedemu sie podba innemu nie i co tu darmo gadać

http://www.non-stop.za.pl/Posluchaj%20nas.html walsnie mowie np o tym 21 wiek mloda dziewczyna posluchajcie piosenki haven porazka chyba jak nagrywaja kawwalek to mikrofon dwoch pomagierow trzyma szok, szkoda ze panow wokalu nie ma bo chyba wpadli ze to nie jest najlpeszy pomysl.Sorry za szcerosc ale wiem ze prawda kole w oczy A TU KOLEJNY PRZYKLAD 415 OSOB POTWIERDZA KOLEJNY WASZ SUPER ZEPSOL
http://www.youtube.com/watch?v=aIaYeSLLCmk

OCZYWISCIE ZGODZE SIE Z WAMI ALE JA TYLKO WYRAZAM SWOJA OPINIE NA TO CO KTOS NAPISAL NA GORZE ZE NON STOP I AMOR TO NIE WIADOMO CO JA TYLKO OTWIERAM LUDZIOM OCZY ZEBY POZNIEJ PO WESELU NIE BYLO ZASKOCZENIA CO TO JEST A PRZY OKAZJI DALEM KILKA ZESPOLOW NA ZYWO WIEM ZE NIE KAZDEGO STAC ALE SA ZESPOLY TANSZE KTORE TEZ DOBRZE GRAJA ALE NIE BEDE ROBIL REKLAMY POZDRAWIAM

dlatego ja nieżucam filmików na neta heheh

Marcin32 nie krytykuj tak,ok? I tak para młoda wybierze zespół na wesele według własnego gustu i twoja próba kompromitacji tych zespołów nic nie da. Jak się komuś spodoba to i tak go weźmie

każdy chwali swoje , a ktoś wynalazł jakieś słabe linki i krytykuje , ale kto na forum szuka zespoły jak tu tylko albo sie sami polecają albo krytykują

Pozdrawiam

Ok ja juz odpuszczam ale celem moim bylo pokazanie wam tego jak reklamuja siebie same zespoly naprawde bym nie odzywal sie ale jezeli widze opis super swietny elegancki to wiem ze nie jest to opinia ludzi trzecich to jest samowychwalanie sie i robienie sobie reklamy ja sprowadzilem te zespoly na ziemie mysle ze dlugo beda myslec co zmienic zeby nie bylo takiej kaszanki jak jest teraz. ZMOBILIZUJCIE SIE DO PRACY KOREKTY TEGO TRAGIZMU A NIE W OBRONIE TYLKO ZAMYDLACIE OCZY.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GPsMFGJls78

link amoru
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GPsMFGJls78

Ja pochwaliłam zespół COOL więc wg. Ciebie ukrywam się pod nickiem mala-mi i sama reklamuję swój zespół?

marcin32 dokladnie zgadzam sie z Tobą wiekszosc zespolów o ile mozna ich tak nazawac są żalośni czasem nawet nie chce im spiewac i puszczaja z dyskietki podklady razem z wokalem, żenada i paronoją placić za zespół a sie pozniej okazuje ze nawet na tamburynie rytmu nie potrafią wystukać i nie wypisuje jakie to zespoly bo troche ich jest na lomzy jeżeli ktos ma troche sluchu muzycznego to mam nadzieje ze takiego zespolu nie wezmie na swoje wesele WIĘC LUZDZIE NIE SUZKAJCIE ZESPOLU NA SWOJE WESELE NA TAKIM FORUM BO TUTAJ GO NIE ZNAJDZIECIE!

Polecam fryzjera Studio Fryzur Amelia na al.legionów 12

Jagna

a jakie sa ceny makijazu i uczesania w lomzy?

pazura

napewno nie tanie ale dokladnie niewiem:)

LUDZIE ZEPSOL NON STOP I AMOR TRAGEDIA I JESCZE RAZ TRAGEDIA CO DO NON STOP TO WOGOLE DZIADKI NIECH WPIERW NAUCZA SIE UDAWAC DOBRZE ZE GRAJA A GLOS WOKALISTY TO JAKAS POMYLKA JEZELI SZUKACIE ZESPOLU NA STYPE TO BARDZO GORACO POLECAM NON STOP I AMOR :)

jestem za !!!!!! to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gtw jest spoko zadzwoń do nich

jakas porażka chwalą jakieś zespoły jakieś oczerniają ale nikt nie podaje konkretów na ten co jes waszym zadniem dobry i ten co zły:) dla mnie to wszystko to samo

DO MONA 77 na innym zapytaniu o zespół pisałas co innego

Autor: mona77 (87.119.10.---)
Data: 08-02-12 21:56

Behemoth polecam u mnie też grali :) zart.
Ja juz kiedyś pisałam , jak brać zespół to taki który jest sprawdzony. Na pewno nie taki że reklamują się gdzie sie da i jak się da . Z mojej strony Cool RONIX Quattro Atlantik Bossman Top i jeszcze kilka ale już nie pamiętam . gdzie nie byłam na zabawach tych zespołów nie było lipy .

4 zespoły znam a tego jednego niebardzo a orientuję się w zespołach z tych co podałas Cool jak najbardziej i tylko

Ronix- grali u mnie polecam serdecznie, graja tez rokowe nuty ,
Robbins-bylam na sylwestrze super impreza ,
Itex- gral na mojej 100-dniowce super prowadzili impreze,
Flash- u znajomej na weselu tez polecam

Fryzjer Ewelina na ul. Dlugiej, Jolanta na Niemcewicza przy banku PKO, Aneta- przy CTO,

Makijaż- Łucja z Akademii Fryzur (tylko z jej usug korzystalam wiec nikogo wiecejh nie polece niestety)

itex i ronix maja zajete terminy niestety

pazura

Hej.
Jak czytam jak sie ludzie wypowiadaja to ręce opadają

Co do tematu zespołów

Jest na rynku sporo dobrych kapel. Pytanie czego sie oczekuje od zespołu?
A oceniając coś z sieci trzeba mieć niepokoleji w główce. Wiadomo jak jakość nagrań jest w Sieci.
Fajne kapele
Flesh, Boss, Byłem w wakacje na weselu z zespołem Waders. Było całkiem nieźle. Fajnie prowadzili wesele, mieli niezłe światła mało zespołów na dobry sprzęt i z tego co wiem niedrogo wzięli od młodych.

I jeszcze jedno co do zespołów. Muzyka to sprawa gustu, a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Jednemu sie podoba drugiemu nie.

Witam zainteresowanych, salami, muzyką, zdjęciami, filmami itd...
Nie podaję żadnych namiarów i nikogo nie reklamuję, chcę tylko napisać jak to wygląda ze stron zainteresowanych.
Nie piście jak nie macie pojęcia od czego to zależy aby wszystko było ok, nie dotyczy to wszystkich, ale niewielu jest w każdej dziedzinie wyżej napisanej co mają pojęcie o muzyce i całej reszcie na weselu...
Całą obsługę przyjęcia od początku do konca powinni robic osoby ze smakiem, a nie aby było...., a mianowicie:
...podaje tylko niektóre z przykładów...

" sale weselne i obsługa" nie wszystkie,
- mają dobrą akustykę co wpływa na jakość dzwięku,
- ustawienie stołów, sceny dla zespołu, gości i gdzie siedzi Para Młoda ma
wielkie znaczenie,
- wystrój sali, kolory itd. ma wpływ na film
- oświetlenie, podstawa do filmu, a nie światła różnej barwy cieplnej,
- wyjście obslugi z posiłkami gdzieś za plecami, albo zespołu, albo centralnej osi
kamery,
- z tortem to wyjeżdża się na środek sali przed Parę Młodą, a nie pod ścianę...

to tylko niektóre z przykładów, a reszta niech myśli...

"muzyka"

- panowie muzycy teraz do Was...
- poprawnie sterować muzyką, to że głośno to nie znaczy że dobrze,
- za mała moc kolumn u niektórych co daje odwrotny efekt odbioru muzyki,
- jeśli ustawicie instrumental z podkładu, to również mikrofony wysterujcie do
swojej tonacji,
- jak gracie na żywo to grajcie, a nie szukacie coś tam i regulujecie gałkami w trakcie ważnego momentu, a potencjometry tylko trzeszczą i ręce udają że grają,
- pomyślcie że ktoś was nagrywa, a potem kamerun zwalił robotę,
- nauczcie się ustawiać kolumny, gdzie ma się sprzęgać dzwięk, a odsłuchy to są dla was nie uniknione, a nie kolumna za waszymi plecami i nic nie słyszycie co się dzieje , tylko głośno- a membrany rezonują i charczą bo nie wyrabiają...

" zdjęcia i film"
to wszystko ma wpływ na film, ponieważ to jest pamiątka zapisana na trwałe , wspomnienia..
... nie będziemy się za wiele rozpisywać, ale ogarnijcie się kogo to dotyczy, nie reklamujcie się na forum, kto jest dobry i nie wstydzi się swojej pracy to ma stronkę www. i po balu, a kto dziś nie ma www... to znaczy że nie istnieje... taki jest XXI w.

Powiem tylko że grałem w zespole, a szwagier nagrywał kamerą nie byle jaką i stąd wiem jak to wygląda... jestem po szkole muzycznej i zajmuję się muzyką zawodowo, ale nie w Łomży...
Pozdrawiam i nie poruszajcie takich tematów, to abstrakcja....

jakby o gustach nikt nie dyskutowal to bysmy nie mieli o czym mowic :) to tylko powtarzane zdanie.
Ja akurat wybralem zespol GTW. Osobiscie wole doplacic niecaly tysiac zl i miec 5osobowy sklad, z muzyka na zywo i z ludzmi, ktorzy na muzyce sie znaja, niz wylozyc 3tys za 3 chlopakow, ktorzy potrafia puscic tylko podklad i maja problem, aby do tego dospiewac. W Lomzy porzadnych zespolow jak na lekarstwo. Z mojej strony moge polecic Fle(a)sh, wlasnie GTW i Studio Band. Niestety tutaj trzeba liczyc sie z kosztami, ale to w koncu wesele :)

Niestety prawda jest taka ,ze duża ilośc "poleceń' jest pisana przez zespoly z kont które są założone tylko do tego celu ;)

Najlepszy sposób to praktyka, bylas na weselach? dobrze sie bawilas to wybierz ten zespół ktory był u twoich znajomych lub rodziny .

Pozdro

------------------------------------------------------------------------------------
Fotograf na Twój ślub
www.kamilzieba.flog.pl/pf/
e-mail: kamil.zieba@onet.pl
gsm: 511 53 53 25

masakra nic innego - a jeszcze dno

gitara gra

Polecam zespól TENOR z Łomży, byłem na weselu w zeszłym roku i fajnie chłopaki dawali czadu.

ja polecam amor niech trafi w wasze serca a zobaczycie ;) a jak trafi na wasze wesele to juz wogole pomsta,goscie po scianach beda chodzic nie latac ;))))

oj adaho adaho

amor tez zajety. mam na oku zespol kartel maja wolny termin tylko nie slyszalam ich na zywo. na stronie maja 4 kawalki i to wszystko

pazura

to umow sie i przejdz sie na probe.. Zespol nie powinien robic zadnego problemu. Przy okazji pytaj znajomych, ktorzy mieli z nimi doczynienia jak prowadza wesele.

skoro pisze na forum, to znaczy ze znajomi nie wiele mieli w tej kwestii do powiedzenia, to chyba jasne:)

pazura

Ronix - Jocer - Graffit - Itex - Boss - Cartel - zaraz pewnie i ich skrytykują wielcy znawcy muzyki............. siebie wole nie reklamować bo zaraz będą się nademno pastwić krytycy.......... Zespoły które wymieniłem miło jest słuchać. Pozdrawiam.

pazura to jak wszystkich obdzwoniliscie i kazdy ma zajęte to macie problem , ale ja kiedys słyszałem nazwe coralmax sprubuj donich ale nic o nich niewiem:)

pazura Ty oznajmiasz, ze masz na oku zespol, a nie pytasz o nich.. To nie jest jasne :)

pytalam w innym poscie:)

pazura

A znacie dobrych Dj,wodzirejów,prezenterów muzycznych?

Polecam zespoły : Cool, Denim, Vicker's, Ronix ;-)

cool- zajety, ronix-zajety denim- nie pytalam ale srednio mi sie podoba

pazura

chłopaki z deniumu grali w tym roku na wośpie u nas w łomży i nawet nieźle grają :) Vicker's moim zdaniem nawet lepiej od nich, byłem na weselu, na którym grali :) Odezwij się do nich, dostaniesz płytę z wesela do obejrzenia i posłuchasz ich jak brzmią na weselu :)

Chcę prosić użytkowników tego forum, tych którym podoba się nasza obsługa wesel o powstrzymanie się od wpisów korzystnych dla nas na tym forum. Bardzo dziękujemy na pochlebne opinie. Nie potrzebujemy reklamy tego typu, najlepszą rekomendacją dla nas są klienci, którzy angażują nas dlatego, że byli na weselu z naszym udziałem i podobało im się. My nie wprowadzamy w błąd naszych klientów twierdząc, że gramy w 100% na żywo. Używamy aranży dogrywając do nich klawisze i gitarę (to potrafimy robić). Wokali też nie mamy nagranych, może dlatego nie brzmią tak idealnie. Swoja ofertę kierujemy w stronę klientów którzy chcą za umiarkowaną cenę nabyć usługę na przyzwoitym poziomie (zespoły grające w 100% na żywo są zdecydowanie droższe). Szanujemy swoich klientów i każdy otrzymuje rzetelną informację o tym w jaki sposób wykonujemy swoją pracę. Bardzo cieszymy się z tego, iż mamy tych klientów.

Do wszystkich czytających te forum mamy prośbę - nie angażujcie nas na żadną imprezę.

Zespół Non-Stop.

chcesz dobre wesele to odpuść sobie Amor i non stop . Tą są 2 najgorsze zespoły które robią sobie same anty reklame na forum . Naprawdę trzeba miec niezły talent by tak do dupy poprowadzić wesele . Jak ktoś chce to moge na mail wysłać krótkie filmiki z wesel na których byłem i grały te zespoły. Są to najlepsze komedie w moim zbiorze filmów :0

pazura1303@interia.eu czekam:)

pazura

Autor: katarzyna (---.elomza.pl)
Data: 03-03-12 10:01

A znacie dobrych Dj,wodzirejów,prezenterów muzycznych?
--------------------------------------------------------------------------------

w Łomży jest chyba ze trzech godnych polecenia :) nie będę wymieniał nazwisk bo ktoś mnie posądzi o autoreklamę :)

Wpisz w google - z pewnością coś znajdziesz :)

Do mona77
dziewczynko z zapałkami co ty tak oczerniasz te zespoły dobrze wiem kim jesteś, dokładnie Joanna Żona chłopaczka który ma zespół [ jeśli mozna nazwać to coś zespołem] QUATTRO patrze na tym forum już jakiś czas i wszystkie złe rzeczy które są pisane na jaki kolwiek zespół to właśnie przez was, niech sobie każdy prześledzi wypowiedzi z kont o nazwie [ mona77, maniek maniek maniek, muzyk coś tam, i kilka innych wiec skaczcie z tym oczernianie innych zespołów bo już patrzeć na to nie mogę to ze nie doruwnujecie innym nawet do pięt to już wasza sprawa,

Dużo wesel przeżyłem i zespołów nie chcę oczerniać ale czasem bywają na prawdę tragiczne !!!!!!! Osobiście polecam Studio band ewentualnie Aplauz :)

---===CICHO CIEMNY JA===---

Autor: muzyk muzyk (213.172.173.---)
Data: 24-11-10 12:05

ja proponuje zespół QUATTRO www.quattromusic.pl.tl tel- 510766103

Autor: maniek-maniek-maniek (213.172.173.---)
Data: 05-01-11 22:22

JA polecam ci 2 w jednym zespół muzyczny Quattro i DJ chłopaki mają doświadczenie grali u mojego znajomego na weselu i każdemu bardzo się podobało mają dużo doświadczenia ponieważ kilka tak temu grali w innych zespołach a teraz zrobili jeden a konkretny dam ci numer do chłopaka któru gra w tym zespole 510766103 Polecam ich!!!! a także zespoły RONIX GRAFFIT I BOSSMAN Moim zdaniem to sa zajeb...e zespoły na wesele.

maniek

Autor: muzyk muzyk (80.240.162.---)
Data: 06-10-11 21:11

Witam jestem właścicielem zespołu QUATTRO mój nr 510766103 po za tym ten człowiek krytykujący zespój ATLANTIC nie ma nic wspólnego z mym zespołem. proszę sprawdzić!!! ja nie pisałbym na konkuręcję ponieważ gra tam mój przyjaciel.

Autor: cxz3 (82.139.164.---)
Data: 30-10-10 10:18

Witam. Zespół weselno-bankietowy Quadro posiada wolne terminy na wesela od połowy listopada !!! Bardzo tanio i profesjonalnie.
Więcej informacji nr telefonu 514878288.

Autor: kicia899 (---.67.techtel.pl)
Data: 05-10-11 12:32

co sądzicie o zespole Atlantik na wesele??
Autor: cxz3 (87.119.10.---)
Data: 05-10-11 13:08

po za tym że dużo piją to nic więcej ich nie wyróżnia. Maja może dobry wokal , ale pozostała częśc zespołu to kaszana

JAutor: cxz3 (82.139.164.---)
Data: 28-12-10 21:06

Jak chcesz zespół muzyczny w rozsądnej cenie i na wysokim poziomie to polecam quattro jak coś to tu masz ich nr 789 459 420 begin_of_the_skype_highlighting 789 459 420 end_of_the_skype_highlighting

myślę ze to wystarczy pozdrawiam ekipę pseudo zawodowców quatrro

Polecam zespół Atlantic grali u mnie w tamtym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni, także szczerze polecam

jeśli chcesz się dowiedzieć kim kolwiek jesteście to z tego forum się
niedowieci jaki zepół lub DJ dobry bo tu wszyscy z tej branży piszą
i jeden drugiego opluwa tak jak to wyczuł patrycjusz
tylko pytać znajomych kto u nich grał czy dobrze lub obejżeć film
z wesela i sami ocenicie jaką muzę grają

Poprosiłem użytkownika "mona77" o filmiki z udziałem zespołów "Amor" i "Non-Stop" i... cisza. Ponoć jeszcze z VHS-a nie zgrał. Uważaj człowieku, bo jak ci ktoś do dupy nakopie, to resztę życia na stojąco spędzisz.

ta sprawa kwalifikuje się do policji nie można upubliczniać czyjejś prywatności bez jego zgody. paragraf murowany.

Kto to wszystko czyta - no kto ??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no wlasnie!!! kto? pewnie ten kto nie ma nic do roboty w domu i od czasu do czasu dla jajec swoje pare groszy wsadzi ;)) z reszta jak w wiekszosci zakladanych postow

faktycznie!!! czasami az zal czytac...

no i gdzie te filmiki:)

pazura

az szkoda tego czytac, ktos zada pytanie, a 100 tumanow odpisuje swoje ''mądrości''
;/

Mam wrażenie, że im kto mniej umie, tym bardziej aktywnie i krytycznie udziela się na forum. Przytoczę to powiedzonko mojego szanownego kolegi "im więcej sprzętu, tym mniej talentu". Myślę że czytelnicy tego tematu wiedzą co mam na myśli.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org