środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
biedna Łomża

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120309/REGION/120309636

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: biedna Łomża

a wypłacic premie kur... dla legusów z ratusza to jest za co.
trzeba porzadek kur... w tym miescie zaprowadzic i pokazac ze władza musi cos i dla nas robic a nie pchac sobie w kielnie i zadnych imprez nie robic bo kasy wiecznie nie ma.
dobrze ze sie z aferami uspokoiło. kur... w tej łomzy to same odpadki mieszkaja wala ich połbach a oni nic.

A ciebie najwięcej ryba22 bo ty najbardziej jesteś niezadowolony :):)

ha ha dobre sobie jak nic Zambrów potrafi bo tam myślą a nie klękają więc mają. U nas Euro będzie na orlikach no kuzwa bo sie oszcze hja ha aha ha ah .

Santreo

Łomża nie ma szczęścia do władzy ,głosowałem na obecnego prezydenta myśląc że coś zmieni a wyszło po staremu ,ten sam układ kolesi rządzi dalej .Wystarczy spojrzeć na inne miasta np.biedne Kolno ostatnio pokazywali w tv jak niskie jest zadłużenie miasta i jak się rozwija miasto mając odpowiednich ludzi,tak samo Zambrów coś robią a u nas tylko dojo ludzi dobrze że podatki są ograniczone ustawowo bo by zabrali wszystko.Dług Łomży to o ile się nie mylę to jak Krakowa więc o czym tu mowa .Czarno widzę przyszłość tego miasta.Pozdrawiam

ale Szanowni forumowicze...przecież to nasi przedstawiciele...nie można by zrobić jakiegoś kroku? Na przykład małe protesty, albo pisać do urzędu miasta w sprawie strefy kibica...siedzenie i narzekanie nie zmieni nic. A co do klękających - też miałem nadzieję, że będzie inaczej i głosowałem na obecnego prezydenta, ale niestety się zawiodłem. W następnych wyborach jedyne wyjście, to głosowanie na kogoś młodego ze świeżym umysłem...może wtedy będzie inaczej. Smutne, że u nas pcha się we własne kieszenie i w tzw. "zabytki kościelne", a społeczeństwo nie ma nic...to jest przykre i tragiczne, niedługo dojdzie do tego, że księża będą siedzieli w radzie miasta...

Zmieńmy to!!!

Pjotr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org