Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o nowym Fiacie Panda |
w łomżyńskich salonie pojawiły się pierwsze egzemplarze tego śmiesznego autka. Kilka jeździ już po ulicach. Czy jest warte swojej ceny 26900 zł?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o nowym Fiacie Panda |
Witam Wczoraj miałem przyjemność jeździć tym samochodem. Moim zdaniem w swojej klasie jest bezkonkurencyjny. Fajna stylizacja, bardzo dobrze się prowadzi. Ciekawym rozwiązaniem jest dźwignia zmiany biegów. Trochę przypomina joistick (tak to się piszę??). Ma to jednak także złą stronę. Osoba wysoka ma trochę mniej miejsca na na nogi. Ale nie jest to dramtyczny brak miesca. Ogólnie autko bardzo udane - w klasie małych samochodów, jak napisałem wcześniej, moim zdaniem właściwie bez konkurencji.
|
|
jak każdy Fiat początkowo cieszy oko ale przetrzyma max 5 lat potem zawieszenie do wymiany.Miałem wątpliwa przyjemność posiadać Fiaty nigdy do nich już nie wrócę.Polecam za tą kasę coś używanego za 30tys można kupić autko zachodniealbo japońca te chociaż pojeżdżą. Ps.Wiele tez pozostawia do życzenia obsługa serwisowa Sorella to totalna klapa.
|
|
F I A T , a co to jest, hmmmmm = ZŁOM [ nawet nowy ]
|
|
a co z tą Sorellą ? - korzystał ktoś z jej serwisu? - jakie wrażenia?
|
|
Koreę zdecydowanie odradzam, ale jakiegoś japończyka albo.... albo coś od naszych południowych sąsiadów co razem z VW robią samochody..... za te pieniądze to najrozsądniejsze propozycje.
|
|
Dokładnie! Swojego czasu jeździłem skodawką i mam same miłe wspomnienia. Japończyki natomiast znane są ze swojej trwałości, niezawodnosci i dobrej jakości wykonania. --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |