Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nomex nową odmianą ptysia? |
No i zaczęło się sypanie tematów na ilość, przez następnego "inteligenta". Oby więcej tak interesujących tematów. Proponuję rzucać z 10 dziennie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nomex nową odmianą ptysia? |
MrS inteligencie. Zauważ, że to Ty zrobiłeś teraz bezmyślny temat. Nie wiem, w czym ci nie odpowiadają tematu, które powstały. "Nieporuszony niczym góra, niepowstrzymany niczym ogień, spokojny niczym las, zwinny niczym wiatr. Na niebie i na ziemi tylko MrS należy się podziw." ..: Teletubiś ::. MrS ..:: Nomex ::..
|
|
Tak wygląda, że to jakać wtyczka UB, SB, BOR-u, strasznie ciuekawski gość.
|
|
MrS nie rozumiem Cie do końca jak ktos założy 4 tematy jeden po drugim to juz musi byc jakis debil ?
|
|
|
Noszę się z zamiarem założenia następujących tematów: "Wpływ menstruacji niedźwiedzic szwajcarskich na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu, co o tym myślicie?" "Jakiego używacie papieru toaletowego?" "Czy byliście już w szalecie miejskim? Jak wrażenia?" "Spotkałeś ptysia? Wow! Napisz nam coś o tym (downie)" Ekhm.... ekhm... Co o Tym myślicie? Pozdrawiam
|
|
MrS ja jestem za tematem ""Spotkałeś ptysia? Wow! Napisz nam coś o tym (downie)"" hehe pozdrawiam ;)
|
|
MrS dobre te tematy ja bym radzic Ci je zalozyc:) a co...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |