Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół weselny ASTER |
Potrzebuje wszelkich informacji o zespole muzycznym ASTER. Bardzo prosze o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół weselny ASTER |
o aster nic nie slyszalem ale szukam informacji o ekspress, robbins, quadro i bravo za opinie z gory dziekuje
|
|
Piotrek podejrzewam że raczej obiektywnej oceny nie dostaniesz, dlatego że każdy będzie zachwalał ten zespół który słyszał, ja akurat z tych co wymieniłeś to miałem okazję słyszeć i bawić się 2 razy na weselu u moich znajomych przy zespole Robbins. Wrażenia jak najbardziej pozytywne, tylko z tego co wiem to ciężko u nich z terminami bo mają rezerwacje nawet na 2 lata do przodu w dobrych terminach. Ale możesz przedzwonić i się sam dowiedzieć. Znalazłem nawet ich stronkę, chcesz to zerknij http://www.zespolrobbins.pl/index.php
|
|
Lecę na pomoc:) 1. www.google.pl 2. wpisujemy zespół aster 3. wyskakuje nam strona http://www.zespol-aster.pl/ i wszystko masz jak na dłoni
|
|
błękitna laguna
|
|
Jesli chodzi o ten zespol bardzo ladnie graja i ten zespol gral u mnie na weselu takze polecam. Kwestia porozumienia sie z zespolem co do muzyki Pozdrawiam
|
|
no raz piardłem w błękitnej lagunie
|
|
U nas grał na weselu Zespół Aster z Łomży. Byliśmy z niego zadowoleni, cenę uzgodniliśmy, muzykę również. Goście bawili się do samego rana, było świetnie a co najważniejsze nie pili, wciąż grali. Oczepiny super trwały dość długo i fajne były konkurencje goście bawili się przy tym świetnie. Po naszym weselu znajomi również brali ten sam zespół i byli z niego zadowoleni. Polecamy bo warto, a lidera Zespołu Aster pana Zbyszka serdecznie pozdrawiamy.
|
|
dla mnie najlepszy zespol lomzynski to top.Graja dla malych srednich i duzych,czyli dla wszystkich,stare i nowe przeboje,dobrze prowadza imprezy,ale nie wiem jak z terminami bo czesto sa zajeci... Gienia_Smoliwąsowa
|
|
zespół "Ale gramy"z Białegostoku jest rewelacyjny, z Łomży godny polecenia jest : 1.Atlantic, 2.New system, 3. Vicker`s
|
|
Grali u mnie na weselu, są SUPER. Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm.
|
|
Witam polecam Quattro Grali na weselu u znajomych goście byli zachwyceni mam ich wizytówkę więc podam stronkę www.quattromusic,pl.tl możesz nawet zapytać właściciela restauracji swojskie jadło na nowogrodzkiej mowił że jeszcze takiego zespołu to nie znał żeby taki popis dali Polecam. maniek
|
|
a ja polecam zespol medion z lomzy grali u mnie na weselu rewelacja to nie amatorski zespol graja juz ladnych lat ale sa naprawde super
|
|
zanim medion powstał to Aster już grał na weselach :)
|
|
z tego co wiem medion powstal w 1990rokui tylko ze pod inna nazwa a lomzynskkie zespoly niektore jeszcze niewiedzialy o swoim istnieniu takze jak nie wiesz o zespole to nie pisz glupot a aster nierewelacja pozdrawiam
|
|
Czy ma znaczenie kiedy zespól powstał - chyba raczej nie, a ten twój medion to jeden bełkot dla mnie
|
|
Ja wam powiem tak że teraz jak chcecie dobry zespół to szukajcie takiego w jakim młodzi graja nie jakieś dziadki. Młodzi cały czas będą szli cały czas na topie z nowymi przebojami i będą grać z jajem i wigorem. Tzw prawa i zalety młodości. A powiem szczerze że mamy mało w naszych okolicach zespołów młodych grających którzy potrafią grać i śpiewać.
|
|
Każdy grajek jest artystą - lecz nie każden artysta grajkiem............................ Polecam zespół ,,Jokier,, - ,,Ronix,,- ,,Grafit,, - dobrze i miło. Pozdrawiam ...
|
|
co wy się macie z tymi zespołami hmmmmm bieda taka na rynku muzycznym czy jak inaczej ????? MASAKRA
|
|
tutaj prawdy o zadnym zespole sie nie dowiesz,jest albo auto reklama albo oczernianie innych zespolow przez zawistna pseudo konkurencje najlepiej popytaj znajmych o jakis dobry zespol i kieruj sie swoim rozsadkiem ,jeszcze raz podkreslam ze tutaj tak naprawde szczerego polecenia nie otrzymasz chyba ze sa wyjatki!!! niektore posty nadaja sie do smietnika na dziendobry w lomzy jest tak naprawde kilka zespolo ktore sie nadaja do grania ktore nie zdradze aby nie bylo ze robie im reklame !!! reszta niema roboty i wypisuje glupoty jeden na drugiego na forum
|
|
adaho masz racje,a co do Asteru to nie zle se radzą.
|
|
Asters fajny zespół polecam , a Quattro nieznam ale patrzyłem filmiki to żadna rewelacja
|
|
A ja poleciłbym: ITEX FLESZ BL-ef Ronix ASTER TOP GRAFFIT VICKER,S ROBBINS itd kolejność przypadkowa :-) mam dalej wymieniać jest tego trochę, konkurencja jest duża a co za tym idzie jakość rośnie, mało które zespoły piją w dosłownym tego słowa znaczeniu, a jeśli juz to raczej symbolicznie Wydaje mi się że powinniśmy faworyzować rodzime kapele a nie Białystok czy Zambrów. wybór jest naprawdę duży.
|
|
QAUTTRO a co to jest za zespół gram ok 15 lat ale niesłyszałem znalazłem jakieś filmiki to muzyka spoko bo z plejbeku no ale wokal trzeba ogarnąć bo ze strony muzycznej nierówno , żadne słowo nie w tonacji QAUTTRO MUSZĄ się douczyć !!!!!!!!!!!!! ASTER POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Autor: muzyk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-03-12 09:11 QAUTTRO a co to jest za zespół gram ok 15 lat ale nie słyszałem znalazłem jakieś filmiki to muzyka spoko bo z plejbeku no ale wokal trzeba ogarnąć bo ze strony muzycznej nierówno , żadne słowo nie w tonacji QAUTTRO MUSZĄ się douczyć !!!!!!!!!!!!! hehe ten quatrol to wogóle najpierw chłopak szukał na forum i na ogłoszeniach ludzi do zespołu przez jakiś rok apotem nagle ogłoszenia wszędzie jaki to wspaniały zespół z wieloletnim doświadczeniem haha dziecinna wyobrażnia i ludzie wezmą takich agentów do grania i wesele naprawdę będą wspominać do końca życia płacząc.
|
|
Polecam zespół Riwer Super graja :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |