czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piesek

Witam, dziś w nocy znalazłem pieska, jest to na pewno szczeniak, suczka, ma zapewne max kilka miesięcy. Pies ma zwichniętą tylnią łapę, prawdopododbnie by nie przeżył nocy. Nie mogę psa zatrzymać, gdyż studiuje w Warszawie, a teraz po prostu jestem na weekend w Łomży. Pies jest teraz w dobrym stanie, bo wykąpany i najedzony. Nie za bardzo chcę oddawać do schroniska, bo raz to bardzo ładny pies i widać, że w miarę ułożony, a dwa no już samo schronisko mówi za siebie. Jeśli ktoś chciałby go przygarnąć to byłbym wdzięczny i prosiłbym o jakiś kontakt, a jeśli nie to niestety będę zmuszony, bo to już niezależne ode mnie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
ojciec00003@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piesek

Witam.Sam nie wiele zdziałasz więc radzę Ci założyć wątek na forum dogomania . Może znajdzie się dom tymczasowy , który zaopiekuje się psem , po czasie nawet stały opiekun . Spróbuj ;)

Znaleziony piesek,wygląda na zadbaną sunię.Komu się zgubiła ? To chyba już spory szczeniak,ma na pewno więcej niż pół roku.A może i więcej :

Masakra ...

biedna sunia..... mi się wydaje, że to już dorosły pies. miejmy nadzieję, że szybko znajdzie dom. ja kiedyś znalazłam 2 szczeniaki i wystawiłam na allegro jako ODDAM i właściciele się znaleźli, także może jeszcze tam wystaw ogłoszenie

ze zdjęć widać, że to co najmniej kilkuletni piesek najczęściej przebywający na dworze bo pazurki ma dokładnie zdarte, poduszeczki łapek też wybiegane, no i brzuszek ma zarośnięty sierścią; życzę ci dobrze piesku, traf w dobre ręce

qurcze ten psiak wygląda jak moja Diana, powiedzmy 2 lata temu. jest bardzo podobny do mojej psinki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org