Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Staż |
Ile teraz płacą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Staż |
:D najpierw pokonaj kolejkę chętnych,którzy złożyli papiery i czekają a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
913zł :)
|
|
Zaraz zaraz spokojnie to zależy w jakim fachu??? Jak dobry wybierzesz to taka stażystka zarabia o krocie więcej niż taka już wieloletnia pracownica.
|
|
No akurat pokonalam juz ta kolejke :D i zaproponowali mi staz barmanki
|
|
913 ale chyba brutto ---------------------------------------------
|
|
To zależy, czy staż z UP, czy przez UP, ale z Unii. W tym drugim przypadku dają 100zł więcej. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Te 913 jest właśnie za unijny. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
ok.913 zł - tylko od tej kwoty trzeba odliczyć jeszcze składkę zdrowotną i podatek razem trochę ponad stówkę
|
|
Bo to przez Urzad pracy .
|
|
Ze stażu unijnego 913 dostajesz na rękę, wszystko już jest odliczone. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
dzis stazu niedostaniesz,trzeba miec szczescie zeby dostac,etaty juz sa dawno podzielone miedzy kolesienstwo,mam na mysli pracodawcow.
|
|
kolesiostwo kolesiostwem, aby tylko wykształcenie odpowiednie było na barmankę raczej nie trzeba, co najwyżej sprawne palce i mocna głowa
|
|
ja kiedys za staz dostawalem 890 na reke JP - JEZUS PANEM
|
|
No ale to jest staz bo jest juz wszystko zaltwione
|
|
I fajnie widzisz a jako barmanka możesz sobie jeszcze drugie tyle lekko dorobić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |