czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybiera się ktoś do Norwegii na stałe? Mam propozycję.

Witam serdecznie. Sprzedam Ford Focus C-Max 2004r., 1.8 benzyna, 140 000km przebiegu. Zarejestrowany w Norwegii. Samochód w stanie bardzo dobrym! Do obejrzenia w Łomży. Niedługo mam zamiar pojechać nim do Norwegii. Cena bardzo okazyjna(jak na norweskie warunki:)). Po weekendzie mogę wysłać zainteresowanym zdjęcia. Gdyby ktoś był zainteresowany to piszcie na mail: pawlak16@vp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybiera się ktoś do Norwegii na stałe? Mam propozycję.

cygańska okazja

to co w Norwegii , tam na miejscu nie można kupić auta ?

hahahaha dobra ŚCIEMA !!!!!!!!!!!!!! jWitam serdecznie. Sprzedam Ford Focus C-Max 2004r., 1.8 benzyna, 140 000km przebiegu. Zarejestrowany w Norwegii. Samochód w stanie bardzo dobrym! Do obejrzenia w Łomży.

Czemu ściema ? Typ chce sprzedać auto, ale nie bawić się w przerejestrowywanie.
Proste -oglądasz, ustalasz cenę i albo dil albo no dil.

" Cena bardzo okazyjna(jak na norweskie warunki: "

dil robisz na polskich warunkach !

HaHaHa :) Tylko cena samochodów w Norwegii jest nawet 3 razy wyższa niż w PL :) GOOD LUCK!!

Czemu ściema ?

... teraz wiesz ?

Nie jest to żadna ściema. Oczywiście chcę go sprzedać na norweskich warunkach bo nie puszczę go w polskiej cenie. Prawda jest taka że nie opłaca się sprowadzać i rejestrować w Norwegii samochodów z Polski! Dlatego że jak dopierdzielą nam wszystkie opłaty to zapłacimy nawet 5-krotną wartość samochodu. Dlatego właśnie chcę go sprzedać komuś kto jest lub wybiera się na stałe do Norwegii! I cena jak na warunki norweskie jest okazyjna! A dil robiłbym na Polskich warunkach gdybym sprzedawał samochód z przeznaczeniem na polskie drogi! Na miejscu można kupić auto ale zapłacicie 20 000nok więcej niż cena oferowana przeze mnie. Nie rozumiem czemu zawsze komuś na tym forum się coś nie podoba?
Do zezowate szczęscie: Jeśli jesteś taki obrotny/tna to sprawdź sobie ile łącznie ci wyjdzie kupno samochodu w polsce i zarejestrowanie go w norwegii po uregulowaniu wszystkich opłat. Wtedy uznasz że to nie jest ściema.

Gatitka19 zdaję sobie sprawę, że w NO zapłaciaś/eś x razy tyle co w PL, ale licz się, że zapewne ktoś - kto jest już na stałe w NO zakupił sobie własne auto, a i mało kto w Łomży pozwoli sobie na taki wydatek i taką sumę jak Ty oczekujesz, a co więcej kogo w tym kraju (czytaj PL) stać na takie zakupy :P

Co więcej nie wiem czy osoba świeżo wybierająca się do NO też pozwoli sobie na takie koszta :/ Zreszto do pół czy do roku - nie pamiętam można i PL autem jeździć :) Więc sam/a widzisz....

Poza tym też musiałam sobie kupić auto w NO, ale i tam je sprzedałam, bo tu by nikt mi tyle nie zapłacił :)

Proponuję Ci skorzystać z jakiegoś forum ogólnopolskiego...

Jaka cena cię interesuje ?

Zgadzam się xxxANGELxxx ze wszystkim co napisałaś/eś. Masz racje rok można jeździć w Norwegii autem na polskich blachach. Napisałem także na forum ogólnopolskim oraz na forach dla polaków w Norwegii. Chciałbym go sprzedać i może akurat w Łomży trafiłby się ktoś kto zainteresowałby się tym autem.
Do Poczta123, napisz maila na pawlak16@vp.pl lub gg: 10726789. Pogadamy o konkretach.

gvg

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org